Hva Flowers Grow i Clay?

February 12

Leirjord kan være en utfordring å gartnere. Det drenerer dårlig, komprimerer lett og mangler organisk materiale. Det kan endres til å forbedre sin tekstur og avløp, men det er noen hardføre blomster som vil vokse i leire jord uten mye oppstyr. Mange av dem er utmerkede snittblomster.

Echinacea

Echinacea er tilgjengelig i en rekke farger, men lilla er de mest vanlige. Echinacea faktisk forbedrer leirjord ved å løsne sin struktur, og fuglene elsker frø hoder.

Lariope

Lariope ser ut som et tykt blad gress. Det sprer seg fritt, noe som gjør det til et utmerket bunndekke. Lariope blir lilla til rosa blomster om våren.

Shasta Daisy

Shasta tusenfryd er en større versjon av vanlige tusenfryd. De er i mamma familien, og er veldig insekt motstandsdyktig.

Rudbeckia

Også kjent som svart-eyed susan, er rudbekia en tøff, tørke-resistent blomst. Den vokser godt i leirjord. Som en ekstra bonus, er det hjort resistente.

daylilies

Utmerket for naturalisering, vil daylilies spre seg raskt til å dekke bakker og forsømte områder. Den vanligste varianten er oransje-farget, men andre farger er også tilgjengelig. Blomstene vare bare en dag.

coreopsis

En lav voksende gul blomst med lyse grønne, bregne-lignende bladverk, coreopsis, eller tickseed, vil spre seg lykkelig i leirjord. Det krever lite stell og er svært hjort resistente.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com