Hvordan Lay pukk

February 6

Hvordan Lay pukk


Pukk eller grus, er en grunnleggende, men viktig del av mange prosjekter. Den er tilgjengelig i en rekke ulike teksturer, fra fin til blandede eller grov. Avhengig av ditt valg av program, kan du melde deg på ertestore steiner for bunnen av et vann-funksjon, til spraglete grus under matjord legge drenering til en hage, eller hvit marmor biter av knust stein for en enkel bane eller floral grensen. Asfalterte gangveier og uteplasser pålagt å bære vekten mandat spesifikke prosedyrer for å legge pukk for å skape en stabil og varig fundament.

Bruksanvisning

1 Marker området der du trenger pukk ved opptegning av plass med tung streng. Outline omkretsen med hyssing for områder som terrasser eller hage senger og plass streng på både venstre og høyre parallelle kanter for trasé. Pass på at du inkluderer noen kurver eller unike konturene i design som du legger strengen.

2 Plasser trepinner eller markør flagg langs kantene av strengen. Når ditt område og design er merket, vil erstatte strengen med innsats eller flagg gjør det lettere å arbeide innenfor grensene av den valgte plassen. Etter å ha plassert innsatsen eller flagg, fjerne strengen.

3 Fjern eventuelt gress torv fra det markerte området. Bruk en spade eller spade til å kutte ned i jorden i en kontinuerlig linje langs grensen av plass til en dybde på ikke mer enn ca 3 inches. Inne i cut grensen, fortsetter ved å kutte vertikalt, deretter horisontalt med spade eller spade, lage deler av torv som ikke er mer enn 18 inches torget.

4 Løft ut de enkelte delene av torv med spade eller spade og plassere dem i en trillebår for senere bruk i et annet prosjekt. Rake jorda grundig for å fjerne eventuelle store steiner eller rusk etterlatt seg.

5 Rull landskaps stoff, trimme den til å passe innenfor grensene til din plass og midlertidig sikre kantene med innsatsen.

6 Hell pukk over landskaps stoff til en dybde på minst 3 inches. Stoffet skal være helt skjult av rock, spesielt langs omkretsen. Fjern innsatsen og komprimere berget godt med en manuell sabotasje for en jevn overflate.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com