Slik Dekorer en femten år gammel jente Soverom

January 15

Slik Dekorer en femten år gammel jente Soverom


Når dekorere en tenåringsjente soverom, forstår hun trenger å være omgitt av eiendeler og elementer som reflekterer hennes personlige smak og individualitet. Selv om 15-år gamle jenter har en sterk følelse av hvem de er, de ofte eksperimentere deres utseende og endre deres sinn. Spille det trygt ved å bruke nøytrale maling farger, draperi og møbeltrekk valg for et rom, og tilpasse sengetøy, kunstverk og dekorative detaljer som representerer hennes nåværende smak. Respekter bestemt tenåringens forslag når hjelpe henne dekorere rommet sitt for å gjøre det så spesiell som hun er.

Bruksanvisning

1 Skisser utformingen av rommet for å dele det inn i forskjellige seksjoner, slik at du vet hvilke elementer du trenger. Anslå et budsjett på forhånd. Diskuter med din tenåring noen tema hun ønsker for hennes rom. Bestem plassering av sengen, lesehjørne med hyller, sitteplasser ordning og dressing området. Spør henne hva deler av dagens møbler hun ønsker å beholde, slik at du vet hva du har å kjøpe. Tilbring en helg vindusshopping så datteren din vet hva som faller innenfor den tildelte budsjett.

2 Paint rommet en nøytral farge som beige eller off-white, lys beige eller krem. Hvis hun insisterer på en fet farge, bruke det langs veggene som en grense, eller bruke den på en vegg. Respekter hennes beslutning om å bruke tapet eller legge dekorative aksenter på veggen som stensilert diagrammer eller graffiti. La veggene tørke i to til fire dager. Hvis tenåringen er kunstnerisk, la henne til å male dekorative aksenter på veggene.

3 Oppdater belysning i 15 år gamle jentas rom med dekorative lysarmaturer. Innlemme beaded nyanser, eller suspendere japanske papir lanterner fra taket for ekstra drama.

4 Sett gamle, utslitte eller utdaterte møbler med biter datteren din kan bruke hele hennes college år. Invester i et solid databord, et stoff ottomanske og en kiste.

5 Accessorize rommet med lysere farger. Spre en fet teppet i midten av rommet, og matche gardinene til det. Legg ekstra sitteplasser som futon eller saccosekker for når venner kommer til grupperom økter. Bruk et sengeteppe i hennes favoritt farger, striper eller prikker sammen med et par dekorative puter plassert på toppen.

6 kle opp veggene med et speil og innrammet utskrifter eller malerier av hennes favoritt hobby, lag, aktivitet eller noen tema som representerer hennes personlige smak. En dyreelsker vil foret bilder av forskjellige skapninger på hennes vegger, mens en diva vil ønske plakater av modeller, perler og store speil over. Inkluder elementer tenåring liker å skape et rom hun er komfortabel i og stolt av.

Hint

  • De ideer for å dekorere et rom er uendelige. Husk, det er 15-åringens rom du er med på å dekorere, ikke din. Unngå å pålegge din smak, og la henne bestemme så hun skaper en komfortabel plass for seg selv.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com