Hvilke Roof Coating er best for et flatt tak?

December 2

Flate tak kan ikke være helt flatt. Enhver taket må ha litt helling, eller tonehøyde, slik at vannet renner av. Enhver tak som har en helling på mindre enn 3 inches per fot anses flate. Selv med noen tonehøyde, men flate tak er en utfordring og trenger ulike belegg enn skråtak. De grunnleggende belegg alternativer for et flatt tak er bygget opp, membran eller væske.

Bygget opp

En bygget opp tak er sammensatt av lag av en slags vanntett membran, når tjærepapp, men nå mer sannsynlig et plastmateriale, alternert med varm tjære eller taktekking forbindelse og grus. Det er den billigste typen flatt tak, men de vanskeligste og messiest å installere og vanskelig for et hus å sette på seg selv. En bebygd taket er også tung og krever ofte ekstra oppkvikkende på taket innramming. I tillegg kan det være vanskelig å finne lekkasjer i et innetaket.

membraner

Membraner omfavne flere typer materiale, vanligvis noen type plast eller gummiblanding, som er installert i ruller eller ark. Stiler inkluderer termoplast olefin (TPO), ble brukt i store ruller med sømmer smeltet sammen med varme; ettlags polyvinylklorid (PVC), i likhet med TPO i utseende og installasjon; etylen-propylen-dien-terpolymer (EPDM), en gummimateriale påføres med spesiell kontakt sement; og modifisert bitumen, et materiale som ligner på komponentene i bebygde tak men installeres fra ruller i lag.

væsker

Flytende belegg brukes vanligvis i reroof situasjoner, med et flytende tak belegg utenpå en eksisterende flate tak materiale. En flytende belegg system innebærer rengjøring og patching alle sømmer og noen åpenbare tårer eller skade på eksisterende materiale. En bindende harpiks er innebygd i en polyester som er rullet over hele taket. En svart tjærelignende væske forbindelse som også benyttes for å fornye eller reparere noen membran tak.

garantier

Garantier på flate takbelegg varierer mye. Noen flytende beleggs tak er garantert for bare fem til 15 år, og de kan være gjenstand for byggeforskrifter som regulerer antall lag av taktekking som kan brukes. Bebygde tak vanligvis har garantier på 10 til 20 år, men kan vare lenger. EPDM er den enkleste materiale for et hus å installere, selv om kontakten sement krever forsiktig håndtering, og det er den lengste varige, med noen typer bærer 30-års garanti. Det er også den enkleste å lappe.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com