Hvordan bruke keramiske gulvfliser distanser

December 17

Hvordan bruke keramiske gulvfliser distanser


En av de viktigste tingene når legging keramiske gulvfliser er å sørge for alle fuger mellom flisene har samme bredde. Det menneskelige øyet forventer dette. For å sikre at hver flis er lik avstand til tilstøtende fliser, er små plastikk flis avstandsstykker satt inn. De kommer i forskjellige fugemasse linjebredder. De mest vanlige flis avstandsstykker ligne plusstegn eller T-formet.

Bruksanvisning

1 Gjør en prøvekjøring ved å legge ut en til to dusin fliser på gulvet og sette avstandsstykker mellom dem. Gjør dette i midten av rommet. Gå til hver inngangen til rommet, og studere flisene. Bestem om avstanden mellom flisene ser riktig for proporsjonene i rommet. Prøv to eller tre forskjellige avstands bredder før de bestemmer seg riktig bredde.

2 Finn midten av rommet både på langs og bredde-messig. Knips et krittstrek - en streng innebygd med enten blå eller rust-rød kritt vinsjet opp i en metallboks - på gulvet. Dette vil gi start rutenettet som de første flisene vil bli justert sammen.

3 Grav ut noen thinset - mørtel for å sette gulvfliser - og sparkel det på gulvet i en 2 av 2 fot delen. Sparkel thinset langs kanten av de to kritt linjene. Sett første flisen i et av hjørnene der de to kritt linjene møtes. Plasser en annen flis ved siden av den første.

4 Sett to plusstegnet avstandsstykker mellom de to fliser vinkelrett på overflaten av fliser. Legg dem hver ca 2 inches inn fra hjørnene av fliser. På den andre fliser tett mot avstandsstykkene gjør at den første flisen forblir plassert rett mot de to kritt linjene.

5 Gjenta trinn 4 og 5 til hele gulvet er flislagt. Pass på at hvor enn to fliser er tilstøtende er det to avstandsstykker satt inn mellom dem. Trekk alle flisen avstandsstykker ut enten for hånd eller med en tang før fuging gulvet.

Hint

  • Hold en klut med å tørke av fugemasse som får på overflaten av flisene.
  • Hvis mørtel oser opp mellom flisene, vente til det begynner å sette opp og deretter komme tilbake på med en trepinne og rengjør overflødig mørtel bort slik fugemasse kan bearbeides ned i mellom flisene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com