Hvordan kle seg Hvite dusj fliser

January 14

Hvordan kle seg Hvite dusj fliser


En hvit bad kan ha storheten i en uberørt, viktoriansk toalettet, eller det kan være et mareritt av starkness for den personen som trives med farge. Dressing opp hvite dusj fliser kan være en midlertidig dekorere ordningen eller en permanent del av innredningen din. Med tilgjengeligheten av selvklebende fliser dekaler kan du dekorere dine hvite fliser med avtagbar teft. Hvis det er noe mer permanent du leter etter, kan en enkel sjablong og et par potter av emalje maling forvandle og kle opp dine hvite dusj fliser i et par timer.

Bruksanvisning

Midlertidige Tile Pynt

1 Bruk et håndkle for å tørke dusj flisene som du skal jobbe. Velg flisene du ønsker å kle seg ut og gjøre en liten prikk med blyant på de brikkene for rask referanse. Arbeide med et mønster som annenhver flis rundt toppen og bunnen av dusjen gir et stilig design.

2 Skrell støtte fra flisen merket og plasser merket på flisen, plassere den i ønsket retning. Kast flisen klistremerke / klistremerke backing.

3 Gni merket med håndflaten fra sentrum av flisen merket / klistremerke til ytterkanten å presse ut eventuelle luftbobler. Tile klistremerker, eller dekaler, er vaskbare og varme, vann og damp-resistente. Ren flis klistremerker / dekaler med vanlige bad rengjøringsmidler. Fjern merkingen når du ikke lenger trenger dem til å kle opp dine hvite dusj fliser. Fliser dekaler kommer av ren og etterlater ingen rester.

Spraye Hvite dusj fliser

4 Velg og kjøpe en enkel sjablong, for eksempel en enkelt skjell. Velg flisene du ønsker å dekorere og tørke dem med et håndkle. Arbeid i et mønster, for eksempel annenhver flis på én rad, er enklere enn å prøve å sjablong hver flis som kan se overveldende.

5 Fest sjablongen til den valgte fliser ved å plassere en 2-tommers stykke maskeringstape på alle fire sider av sjablongen taping sjablongen til flis. For å spare tid, kan du kjøpe flere av samme sjablong mønster og tape dem på plass, slik at du kan male mer enn en flis i stedet for å måtte vente på en brikke for å tørke før du kan flytte sjablongen til neste flis.

6 Bruk pensel til å dyppe i emalje maling fargen du ønsker og male den åpne utformingen av sjablongen. Ikke legg for mye maling på penselen. Du bruker vanlig emalje maling, ikke sjablong maling, slik at malingen kan dryppe. Det er best å dot maling på i raske, jabbing prikker, fylle hele åpne utformingen av sjablong mønster for å unngå drypp.

7 La malingen tørke før du legger en annen farge til design hvis ønskelig, eller før du fjerner sjablongen til å flytte til en annen brikke for maling.

Hint

  • Bruk en enkel sjablongen design, som et eple og utnytte to emalje maling farger, som rødt og grønt. Paint alle eplene rødt, la det tørke, og deretter male bladene grønne. Å la en farge på malingen tørke før du legger en annen reduserer sannsynligheten for dine maling kjører og miksing.
  • Bruk ikke flis klistremerke / dekaler på gulvet i dusjen. Dette utgjør en sklifare.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com