Hvordan endre en Kenmore kjøleskap termostat

January 24

Hvordan endre en Kenmore kjøleskap termostat


En defekt termostat kan gjøre det umulig for Kenmore kjøleskap for å holde riktig temperatur. Hvis termostaten svikter helt, kan kompressoren ikke slå seg på i det hele tatt, noe som fører til bortkastet penger som mat inne byttet. Kontroller at kondensatoren spoler får nok luft før du tar fra hverandre kjøleskapet. Hvis baksiden av kjøleskapet er for nær veggen eller spolene er blokkert av rusk, kan dens indre deler overopphetes og mislykkes.

Bruksanvisning

1 Trekk kjøleskapet eller slå av bryteren bryter for kjøkkenet for å kutte av strømmen mens du arbeider.

2 Se etter at termostaten, ved hjelp av brukerhåndboken som en referanse, om nødvendig. Hvis man har en side-ved-side kjøleskap, vil termostaten sannsynligvis være i nærheten av baksiden av innsiden av fryseseksjonen. Hvis man har et kjøleskap med fryseren på toppen, kan termostaten være enten i det indre av fryseren eller under kjøleskapets gulvpanelet. Fjern ismaskin bin og sett den til side dersom det bryter med din tilgang til termostaten.

3 Åpne termostaten tilgangspanelet ved å fjerne festeklipsene eller skruer. Bruk nebbtang for å fjerne de elektriske ledningene fra termostaten terminaler. Løsne noen skruer eller klips som holder termostaten på plass. Ta den gamle termostaten ut av kjøleskapet og kast den. Noen kjøleskap har et klemmeholde termostaten på fordamping røret som også må fjernes.

4 Sett den nye termostaten på samme sted som den gamle delen hadde vært. Stram til skruene for å holde den på plass. Feste endene av de elektriske ledninger til den termostat terminaler.

5 Juster kjøleskapets temperatur innstillingen slik at det er kaldere enn den nåværende temperaturen inne i kupeen. Plugg kjøleskapet inn i stikkontakten og slå på noen sikringer brytere du slått av i trinn 1. Du skal nå høre kompressoren slås på og kjøle kjøleskapet til den temperaturen du har angitt. Ring en reparatør hvis dette fortsatt ikke løser kjøleskap. Skifte kjøleskap hovedkomponentene er for vanskelig oppgave for de fleste gjør-det-selv.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com