Hvordan rense en Plastic Broom

February 6

Hvordan rense en Plastic Broom


Det kan virke overflødig å rengjøre verktøyet du bruker til å rense gulv. Men når du tenker på det, er det mot sin hensikt å bruke en skitten kost for en ryddejobb. Dette truism er apropos for plast sopelimer, som er tilbøyelige til å samle støv, smuss, hår, smuler og annet rusk. Dette rotete opphopning vil bli fanget før du får på pinne - bokstavelig talt - og rengjøre din favoritt plast rengjøringsverktøy.

Bruksanvisning

1 Demonter bust del av kosten fra håndtaket, hvis delene løsner. Uansett, ta kost til en søppeldunk og balansere den over toppen. Trykk på broom over kan for å fjerne støv og skitt. "Comb" bust ved å skille dem med en plastskje, en tre håndverket pinne eller fingrene hvis et papirhåndkle er pakket rundt dem, for å fjerne dypt forankret rusk.

2 Hell litt oppvaskmiddel og nok vann i en bøtte, slik at busten vil være neddykket når kost hodet er plassert på innsiden. La kost trekke i ca 15 minutter, kjører fingrene gjennom busten minst én gang.

3 Dypp en klut eller papirhåndkle inn i såpevann og rengjør den lange håndtaket på kosten. Fjern eventuelle såperester med vann.

4 Tøm skittent vann fra bøtte. Kjør varmt til varmt vann direkte over busten før vannet renner klart.

5 Tørk plast kost ute i solen eller i en solrik beliggenhet innendørs, bust peker opp. Etterpå henge kost fra en krok - slik at busten ikke berøre gulvet - for å bevare integriteten og renseevne av bust.

Hint

  • Noen rengjøring entusiaster har rapportert suksess med unthreading bust del av kost og kjører den gjennom en oppvaskmaskin syklus å rengjøre den. Dette kan være en risikabel prosedyre, men avhengig av kraften i oppvaskmaskinen; rengjørings- og tørkeprosessen kan være så intens som å deformere bust.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com