Spesifikasjoner for en John Deere 47 snøfreser

April 16

Spesifikasjoner for en John Deere 47 snøfreser


John Deere 47 snøfreser er en 47-tommers feste for forsiden av en John Deere traktor. Den snøfreser er for å fjerne store mengder snø og er kraftig nok til å håndtere snø banker. Vedlegget er designet for rask fjerning, slik at du ikke vil bruke for lang tid å feste og løsne det fra fronten av traktoren.

Kompatible traktormodeller

John Deere 47-tommers snøfreser er kompatibelt med hele John Deere 2000-serien, samt 425, 445, 455, X300, X500 og X700 traktorer. Den snøfreser kommer med en rekke blader. Sjekk med nærmeste John Deere-forhandleren for å bestemme heks kniver bør brukes med din modell.

Chute design

Vedlegget er også utstyrt med en hydraulisk sjakten. Denne rennen kan justeres for å utlevere snøen opp til 90 grader på hver side av blåseren for 180 graders sportsfiske kapasitet. Sjakten og vifte er designet for å dispensere snø konsekvent og jevnt.

Kjøre

Den snøfreser er drevet av en aksel drivsystem som kobles til traktorens motor. Dette reduserer vekten av blåseren og vedlikehold er nødvendig for den.

Blad og Auger

Den 47-tommers snøfreser vedlegget har duell scenen foran kniver og en skrue for høy drevet snørydding, eller å presse snøen til side. Bladene er utviklet for å fungere i våte, dype eller tunge snøforhold.

Holdbarhet og Convenience

Viften materiale av vedlegget er laget av snøscooter spor roller materiale og vil ikke bøye. En høy molekylvekt polyetylen brukes på utløpssjakten og andre skall av snøfreseren gjør dem rust og slitasjebestandig. Heisen system og utskiftbare skraper kanten styres med en manuell håndtak som kan nås mens du kjører traktoren. Quick-Tatch system legger snøfreser til traktoren i minutter uten bruk av verktøy.

Ekstrautstyr

De tilleggsutstyr inkluderer drift kniver og pensel vakt. The Drift knivene er spesielt designet for å skjære gjennom snøen banker og tung snø, beskytter Børsten vakt foran på traktoren fra rusk og salt. Børsten vakt kan stå på traktoren når snøfreseren ikke er festet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com