Slik installerer 220 Volt elektrisk krets Breakers

February 25

Slik installerer 220 Volt elektrisk krets Breakers


Hjem effektbrytere kommer i to typer: enkelt pol (120 volt) og stake (220 volt). Felles apparatet karakterer varierer fra 10 til 40 ampere, selv om høyere strømstyrker er noen ganger nødvendig. Passende kabling og installasjon er nødvendig for begge typer å fungere riktig og trygt. Selv dobbelt polet brytere er ofte brukt for apparater, de har andre bruksområder som flertråd kretser og strømtilførselen underpanel.

Bruksanvisning

Preparat

1 Slå av hovedbryteren. Du skal jobbe i umiddelbar nærhet til de utsatte skinner i kretsen panel og farlige strømmer og spenninger. Vær trygg - slå den av. Slå på arbeidslampe og du er klar til å starte.

2 Fjern dekselet frontdekselet. Vanligvis er disse holdes på plass av store kombinasjon plateskruer størrelse for en # 2 med spor eller firkantet skrutrekker.

3 Flytt en 120 volt breaker til en annen tomt posisjon. (Bare utføre dette trinnet hvis to bryterstillinger ikke er tilstøtende, vanligvis en på toppen av den andre.) Forsiktig lirke en opp fra sentrum med en flat skrutrekker til det løsner, deretter fjerne den og plassere den i et tomt spor på annen side av panelet. I noen tilfeller må du kanskje omorganisere mer enn en breaker hvis panelet er nesten full.

4 Installer den nye 220 ​​volt strømbryter. Bryteren legger på to steder: man har ledere i den, den andre ikke. Plasser ikke-ledende side i første, skyv bryteren i på midten slik at den klikker på plass. Hvis bryteren ikke er i av-stilling, slå den av nå.

5 Før du fortsetter med ledninger, sørg for at bryteren sitter godt på plass og at bryterne er i av-stilling før kabling kretsen. Hvis du vil bli kabling kretsen senere, tape bryterne i off posisjon og følg trinn 5 i seksjon 2.

Kabling av Circuit Breaker

6 Åpne en ny "knock out" ved å banke lett på den med en skrutrekker og hammer. Så ta tak i det og vri den ut med tang. Installer riktig foring eller kontakt, så ta ledningen inn i panelet, forlater mye å jobbe med. Hvis du bruker kabel, trimme alle unntatt én tomme av kabelisolasjon bort fra kabelen som er inne i boksen, slik at bare de isolatorer på de enkelte ledninger.

7 Begynn med jordledningen hvis det er én. Rute det pent sammen de andre til jording bar, trimme den til lengde, strippe hvis nødvendig og sette den på plass, stramme ned skruen med en # 1 rute skrutrekker.

8 Hvis den nøytrale baren er atskilt fra bakken bar, kobler du den hvite nøytrale ledningen til den nøytrale bar. Route ledningen pent, trim til lengde og kle av 3/4 tomme av isolasjon. Sett det på plass og stram skruen med en # 1 rute skrutrekker.

9 Pent rute både fargede "hot" ledningene til den nye effektbryter. Trim til lengde, strippe 3/4 tomme av isolasjon bort og plassere hver ledning under egne terminalplatene. Stram til klemmeskruene godt med # 1 og # 2 kvadrat skrutrekker.

10. Fjern de tomme knockouts fra kretsen paneldekselet som tilsvarer de nye stedene som brukes. Monter luken, legge til en etikett for den nye effektbryter, og du er ferdig. På dette punktet, kan du slå av hovedstrømmen igjen. La den nye breaker av til du fullføre krets kabling.

Hint

  • Hvis kretsen panel er nesten full, bør du vurdere å installere en sub-panel for å legge til plass for fremtidige circuits.220 volts kretser benytte begge sider av linjen strøm som kommer inn i huset ditt. Kontroller at de to tomme posisjoner på din krets panel hver kommer fra en annen kilde. Noen eldre boks typer brukt ulike konfigurasjoner enn de illustrerte here.Neatness teller. Den legger sikkerheten og gjør det lettere å arbeide på boksen senere. Route din ledninger pent og la litt ekstra i tilfelle du trenger å gjøre videre arbeid senere.
  • Arbeide med elektrisitet kan være farlig hvis riktig behandling er ikke tatt. Arbeid aldri inne i en krets panelet hvis du er trøtt eller forringet på noen måte som påvirker din concentration.If du ikke er komfortabel å jobbe med strøm og har noen kjennskap til hjem ledningsnett, bør du leie en elektriker. Selv om denne prosedyren er enkel nok for folk flest å oppnå en sikker måte, hvis du er i tvil, ikke proceed.Working inne i en krets panel betyr at du blir utsatt for farlig spenning og elektrisk strøm. Bruk gummi såler, stå på et ikke-ledende matte eller overflaten og bruke kun isolert verktøy designet for elektrisk work.Even om strømmen slås av med hovedbryter, er terminalene på hovedbryteren fremdeles lever. Ikke ta på dem enten ved et uhell eller på purpose.Until den nye apparatet ledninger eller krets er fullført, må du ikke slå på den nye strømbryter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com