Hvordan endre en Riding Mower Elektrisk Clutch

January 28

Større kjøregressklippere, som Wright Sentar, Wright Stander, den EXMARK Zero Turn og mange andre, bruke en elektrisk clutch til å engasjere bladene. Mens generelt pålitelig og denne type clutch kan feile og må endres. Dette er en jobb som, mens ikke veldig enkelt, er fortsatt godt innenfor mulighetene for den gjennomsnittlige hjem mekaniker. Alle gressklippere ved å bruke en elektrisk clutch kan ikke konstruert akkurat det samme, men det er nok likheter som du bør være i stand til å utføre denne reparasjonen enkelt.

Bruksanvisning

Hvordan endre en Riding Mower Elektrisk Clutch

1 Løft klipperen høy nok til å jobbe under den. Støtt den i denne opphøyde stilling og sikkert. Hvis tilgjengelig, kan et løftebord eller kjedetrekk fungerer godt for dette.

2 Fjern sikkerhet dekker for å gi tilgang til bladet drivbeltestrammeren. Slipp spenningen og fjerne beltet fra trinsen på den elektriske clutchen. På Wright maskinen, blir spenningen fjernet fra remmen ved å sette inn en 1/2-inch firkant avbryterstang i det firkantede hull på den strammeren armen og dreie armen bort fra beltet. Andre gressklippere kan bruke en fjær loader strammer eller en mekanisk justerbar en. Justerbare strammere vil ha en gjenget bolt som må løsnes for å slappe av beltet spenning.

3 Finn pluggen til elektrisk clutch og koble den fra ledningsnettet. Skyv clutch ledningen gjennom hullet at det går gjennom på klippeaggregatet.

4 Fjern bolten som holder clutchen til motoren veivaksel. Det kan være nødvendig å løsne de 4 boltene som holder motoren til klippeaggregatet og lirke motoren opp ca 1/4 tommers å ha klaring nok til å fjerne bolten.

5 Skyv koplingen av motoren veivaksel, bemerker forholdet mellom sporet og midlene for å hindre clutch fra snu. På Wright-maskinene, er dette et stykke vinkeljern sveiset til undersiden av klippedekket som er i inngrep med en sliss i koplings kroppen. Andre merker bruker en pinne eller bolt som passer inn i et hull i flensen av koplingsdekselet.

6 Skyv den nye clutch på motoren veivaksel, noe som gjør at stasjonen nøkkelen er fortsatt i sporet i veivakselen. Pass også på det riktige sporet eller hull engasjerer enheten for å holde clutchen går rundt når engasjert.

7 Plasser en liten dråpe Loctite middels sterk gjenge på koplingssenteret bolten og skru bolten inn veivakselen slutten. Stram godt med en stikkontakt og breaker bar.

8 Trekk til motorfesteboltene, hvis det var nødvendig å løsne dem for klaring. Deretter kobler selen plugg for elektrisk clutch.

9 Sett bladet drivremmen og deretter starte motoren. Test driften av elektrisk clutch ved å slå den på. Skift ut bladet belte dekker.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com