Hvordan legge til Bone Meal etter planting

June 7

Hvordan legge til Bone Meal etter planting


Beinmel består av finmalt eller knuste dyrebein som har blitt behandlet av dampende. Denne organiske jord endring kan finnes i din lokale jernvarehandel eller lokale hagearbeid forsyning butikken. Vanligvis påføres på jorden før planting, gir den en høy kilde for fosfater som er nødvendige for sunn rot formasjon. Men, kan det brukes en sikker måte etter planting, i tillegg.

Bruksanvisning

1 Apply benmel til jord tidlig på våren så snart jord har tint, ved sprinkling 1/4 til 1/2 kopp benmel rundt bunnen av anlegget. Spredd i en ring rundt planten slik at minst 3 inches mellom stilken av anlegget og benmel.

2 Arbeid beinmel i toppen 2 inches av jord med en hånd sparkel eller hage klo, ved hjelp av forsiktighet for ikke å forstyrre unge røtter.

3 Påfør et andre program av beinmel i midtsommer for stauder og i høst for pærer. Pærer danne røtter på denne tiden, mens stauder går inn dvalen.

4 Legg kjøttbenmel til jorda etter planting pærer ved sprinkling det over jorda og jobbe det inn i topp 2 til 3 inches av jord.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com