Hvordan Farm

July 9

Landbruk er en viktig ferdighet som få har. Men å vite hvordan gården er viktig for å produsere mat for seg selv og for andre. Oppdrett ferdigheter kan gi en levende, ekstra inntekt eller bare mat å spise, avhengig av størrelsen på gården. I dårlige økonomiske tider, flere folk vende tilbake til landet for å prøve å produsere noen av sine egne næring og har ekstra å selge. Farms spenner fra små familievirksomheten til store agribusinesses, med middels virksomhet i mellom. Noen gårder er organisk eller beite-basert, mens andre benytter kjemikalier og moderne jordbruk teknikker. Her er noen ideer for å hjelpe deg å lære hvordan gården.

Bruksanvisning

1 Vurdere land for å finne ut hva som vokser best i jord. Beliggenhet, jordtype og klima er alle faktorer som bidrar til å bestemme den beste bruk for landet. Du kan også vurdere hva som har vært dyrket tidligere på land og om jord gjenvinning er nødvendig for å forbedre vekstforhold.

2 Avgjør om gården din vil være først og fremst dyr (som kjøttfe eller høns eller sau) eller produsere, eller en kombinasjon av disse. Et integrert oppdrett Systemet har flere arter av dyr og roteres avlinger for å få mest mulig naturlige bruk av landet og for å unngå tappe jorda. For eksempel kyllinger reist på beite bedre land for neste års avlinger, og deretter roteres til nytt beite.

3 Tenk på din kundebase eller hva mat selskapet vil du kontrakt etter. Bonden til forbruker modellen har fått en stor økning de siste årene som forbrukere oppsøke lokale, naturlige og økologiske matvarer kilder. Direkte til forbruker salg fordel både bonden og lokale kjøpere. Det er også store oppdrettsvirksomheten, som for eksempel å pådra å vokse kyllinger for nasjonale fjærkre selskaper eller mais for sentraliserte kjøpere.

4 Ta beslutninger angående oppdrett metode, om du vil være primært organisk og naturlig, med beite baserte dyr, eller hvis du vil følge moderne jordbruk praksis med sprøytemidler og kunstgjødsel.

5 Forskning og lære av andre bønder som du begynner å venture i matproduksjon. Det finnes utallige kvalitet ressurser for hvert produkt og oppdrett metode kjent, samt lokale bondens foreninger og forlengelse tjenester satt opp til å gi råd til nye og veteran bønder (se Ressurser nedenfor).


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com