Hvordan få Frukt Apple Trees å vokse fort

September 27

Hvordan få Frukt Apple Trees å vokse fort


Økende epletrær i et hjem hage kan være en utfordrende, men givende, forsøke. Epletrær kommer i en rekke størrelser og frukttyper, og det er viktig å velge en på grunnlag av disse to karakteristika. Etter at du har valgt riktig treet, få det til å vokse fort handler om hvordan du bryr deg om det. Med riktig jord, fuktighet, sol, beskjæring og gjødsling kan du få din epletre til å vokse på en ekstremt rask hastighet.

Bruksanvisning

1 Kontroller at epletreet vokser i de mest ideelle grunnforhold. Epletrær vokser best, og raskeste, når de er plantet i en sandholdig leirjord til sandholdig leire leirjord jord med god drenering. Hvis du har en tyngre jord med dårlig drenering, legger stor svevestøv (som bark sjetonger) til jord. I tillegg er det ideelle jord pH for dyrking av epler er 6.5 så legge en jord forsurende (aluminium sulfate) eller et alkalisk jord endring (granulert kalk) til jorden for å rette opp eventuelle pH problemer.

2 Gjødsle din epletre med 10-10-10 eller 10-6-4 gjødsel hver vår. Mengden av gjødsel du bruker vil avhenge av treets alder. Bruk en rasjon av .5 pounds av gjødsel for hvert år av alder som en grov rettesnor for hvor mye gjødsel som skal brukes. Gjødsel er viktig fordi uten tilstrekkelig næringsstoffer et epletre vil aldri vokse på sitt maksimale hastighet.

3 Vann treet på en regelmessig hvis det er nylig plantet eller selektivt vann i tørkeperioder for etablerte trær. Holde anlegget fuktig, spesielt i vekstsesongen, er en annen viktig faktor som, hvis neglisjert, kan hemme vekst.

4 Bruk beskjæringssakser til selektivt beskjære treet. Dette trinnet er en av de mer utfordrende trinnene for mange gartnere, men med praksis, blir det mye enklere. For å forstå hvordan beskjæring påvirker frekvensen av treet vekst du må huske på at treet har en begrenset mengde energi kan bruke gjennom hele vekstsesongen. Ved selektiv beskjæring du kan hjelpe din epletreet fokusere hvor mye energi du vil den skal bruke på å vokse og hvor mye den bruker på å utvikle frukt. Ta alltid ødelagte eller døde lemmer fra treet. I tillegg beskjære treet slik den utvikler en sterk, enkelt leder og selektivt beskjære grener som det passer deg. Husk mindre frukt vokser på treet, jo mer treet bruke sin energi til å vokse.

5 Mulch foten av treet med 2 til 3 inches av mulch. Mulching din epletreet vil hjelpe den vokse raskere ved å hjelpe treet holde på vann, bekjempe ugress som sap næringsstoffer fra jorda, og regulerer jordtemperaturer.

Hint

  • Når mulching, la et lite område rundt bunnen av treet mulch gratis (noen få inches). Også når vanning, vil en langsommere hastighet av vann for en lengre periode hjelpe vannet trenge inn i jord og stimulere sterk sideveis rotvekst.
  • Følg alltid befruktning instruksjonene nøye for å unngå helsemessige komplikasjoner. Trær krever blader (og dermed filialer) til å overleve, så hvis du er usikker på hvor mye du skal beskjære, ta kontakt med en guide (se referanser) eller en arborist for å få råd.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com