Hvor tykk for blåst inn isolasjon?

September 15

Det er flere variabler å vurdere når du arbeider med blåst inn isolasjon. Det er minst to materialer tilgjengelig, som hver med sin egen isolerende egenskaper. Den hus trenger å vite ikke bare tykkelsen av isolasjonen, men den type som når bestemmelse av tilstrekkeligheten av materialet. Blåst inn isolasjon er mest brukt på loft, hvor større tykkelser kan oppnås.

materialer

Cellulose og glassfiber er de to mest brukte typer blåst inn isolasjon. Begge er resirkulerte produkter. Cellulose isolasjon er malt papir produkter behandlet med flammehemmende. Glassfiber isolasjon er lik batt eller rull glassfiber isolasjon unntatt i mindre biter for å imøtekomme installasjon gjennom en blåser. Glassfiber isolasjon ofte er laget av resirkulert glass.

isolasjons~~POS=TRUNC Kvalitet

Cellulose gir en litt mer isolasjon kvalitet for hver tomme av materiale. Effektiviteten av isolasjonen er uttrykt som en "R verdi", der "R" står for det nivå av motstand mot varmestrøm, det vil si hvor godt den stopper varmen inne. Blåst inn cellulose er ca R 3,5 per tomme over installerte produkter mens blåst i glassfiber gir ca R 2,5 per tomme. Selve isolasjonen kvalitet for produktet varierer avhengig av tettheten til det endelige produktet som det ligger på plass i strukturen.

Forslag Tykkelse

Jo tykkere dekning av blåst inn isolasjon jo mer isolasjon kvalitet produktet gir. Den foreslåtte nivået av isolasjon varierer noe med klimaet. Imidlertid er et loft isolasjon sammen om R-38 anbefales i nordlige klima. For å imøtekomme dette nivået av isolasjon krever opp til en fot av cellulose isolasjon eller 17 inches av glassfiber.

isolasjon Installasjon

Blåser isolasjon kan være en gjør-det-selv-jobb, hvis du har litt hjelp. Isolasjon slanger og blåsere er tilgjengelige fra utleie utsalgssteder eller fra Oppussing utsalgssteder som selger isolasjon. En arbeidstaker mater Bagasje isolasjon i blåseren mens den andre bruker slangen for å blåse isolasjon inn i hjemmet. Begge arbeiderne må bære pustemasker og vernebriller når du arbeider med isolasjon. Mål dybden av isolasjonen fra tid til annen for å sørge for at du installerer riktig mengde.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com