Den beste måten å rengjøre og reparasjon tregulv

September 4

Den beste måten å rengjøre og reparasjon tregulv


Tregulv øke skjønnheten i ditt hjem, men kan være vanskelig å opprettholde. I motsetning til vinyl eller annet gulvbelegg, tregulv krever spesiell omsorg for å holde dem ser ut som ny. Grundig rengjøring og forebyggende tiltak for å beskytte gulv. Skulle oppstå skader, er det enkle grep du kan ta for å gjenopprette tregulv til sin opprinnelige skjønnhet.

feiing

Støv, hår og annet rusk kan fort hope seg opp på tregulv. I tillegg, hard, skarp rusk som grus kan ripe eller på annen måte skade gulv når tråkket på. Fjern rusk fra gulv regelmessig. Kjøp en god kvalitet kost og feie gulvene daglig. Et vakuum uten en beater bar kan også brukes for å fjerne rusk. Prøv en tørrmopp for vanskelig å nå hjørner av hjemmet ditt, eller en statisk klut sweeper.

Rengjøring

I tillegg til feiing, bør gulvene rengjøres regelmessig for å holde dem ser ut som ny. For flekk rengjøring, en fuktig klut eller svamp fungerer godt. Prøv en spray renere laget for tregulv for tøffere flekker og søl; bruke rensemiddel sparsomt, og tørk umiddelbart med en tørr klut.

For mer omfattende rengjøring, foreslår Merry Maids blande din egen etasje cleanser. Legg 1/4 kopp eple cider eddik til en liter varmt vann. Det anbefales at du rengjør bare en liten del av ditt parkettgulv på en gang, som vann og andre væsker forårsaker tre å hovne opp, noe som resulterer i sprekker eller splitting. Bruk hendene i stedet for en mopp, da dette gjør det mulig å kontrollere mengden av rengjøringsmiddel som brukes på gulv. Påfør en liten mengde rengjøringsmiddel og tørk umiddelbart.

Det er flere rensemidler på markedet er utformet for rengjøring av tregulv; unngå de som inneholder ammoniakk. Olje såper bør også unngås. Hvis du bruker et kommersielt rengjøringsmiddel og merker at en rest som er igjen bak, bruker eddik-vann løsning å fjerne det.

Forebygging

Tregulv krever spesielle forebyggende tiltak for å holde dem ser ny. Vann kan forårsake skade, så rent søl raskt. Plasser matter nær dører for å holde regn og snø fra spores inn i huset. Slike matter vil også samle mye av vrakrestene av deg skoene, noe som resulterer i mindre rusk spredt over gulv. Velg matter spesielt utviklet for tregulv, som bakside på noen matter kan skade gulv. For å hindre møbler fra skrape gulv, dekke bunnen av stol og bord ben med flanell eller filtknotter. Ta av sko med skarpe hæler som kan bulke eller skrape gulv. Sollys kan også skade tregulv; bruke gardiner, persienner og andre vindu behandlinger for å blokkere overdreven sollys.

Reparere

Til tross for de ovennevnte tiltak, kan det oppstå skade på tregulv. Hvis gulvet ser kjedelig og har mistet sin glans, kan en prosess som kalles screening gjenopprette den til sin opprinnelige glans. I denne prosessen blir polyuretanbelegget på gulvet fjernes og erstattes med et nytt belegg. Hvis denne prosessen ikke er tilstrekkelig for å gjenopprette gulv, må du kanskje ha dem slipt ned og refinished. Damaged Platene kan også byttes ut. Før du utfører omfattende reparasjonsarbeid på gulvene selv, alltid sjekke med en profesjonell.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com