LED baserte belysningsprodukter

September 3

LED baserte belysningsprodukter


LED eller Lysdioder er en type belysning produkt som er kjent for elektrisk virkningsgrad. Denne typen belysning har mange aktuelle bruksområder, inkludert bruk som erstatning for mer tradisjonelle former for belysning. Denne typen belysning er svært allsidig og kan avgi mange farger av lys.

Automotives

LED-lys blir nå brukt til billys. Dette omfatter innvendig belysning, instrument panel belysning, blinklys, bremselys og varsellys. LED-lys kan også anvendes for frontlykter, selv om denne anvendelse er uvanlig. En ønskelig kvalitet av LED-lys er at fargen på det utsendte lyset kan endres, noe som betyr at en bil med LED-lys kan tilpasses. Tilpasning, men kan ikke være lovlig i alle områder.

Gatelys

Natrium-utladningslamper er den mer vanlige formen for allmennheten belysning, men redusere energikostnadene er alltid en tiltalende forslag, noe som betyr at LED-belysning brukes til gatelys. LED-baserte gatelys er mer energieffektive enn natrium lamper og varer lenger, med natriumlamper som trenger utskifting hver 3 til 4 år. Disse lysene kan etterligne figurer av tradisjonelle gatelyktene, så vel, og er også nyttig for andre former for utendørs eller offentlig belysning, som flomlys.

Grow Lights

LED-belysning brukes for dyrking av planter innendørs. LED-lys har en rekke egenskaper som gjør dem attraktive for dette. De er lav spenning, noe som bidrar til å redusere risikoen for støt, ettersom planter krever en vannforsyning. De avgir små mengder av varme, noe som reduserer risikoen for skade på både planter og mennesker som har en tendens til dem, og som er lett og slitesterk, noe som gjør installasjonen og vedlikeholdet enkelt. Deres evne til å avgi forskjellige farger av lys er spesielt tiltalende, så plantene ikke bruke hele synlige spekteret.

Hjem Lighting

LED-lysene er laget for å passe inn i mange standard lys stikkontakter beregnet for hjemmebruk. Disse lysene er i stand til å erstatte glødelamper, halogen og sparepærer, og kan finnes i samme farger som andre typer belysning. De kan brukes til generell belysning eller lamper samt for spor belysning og night. De er også nyttige for dekorativ belysning utenfor huset, for eksempel hage eller arkitektonisk belysning. Mange LED-lys for utendørs er også solcelledrevet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com