Hvordan rengjøre en Hydroponics System med blekemiddel

August 11

Det er mange fordeler med å jevnlig rengjøring en hydroponics system med blekemiddel. Denne metoden vil holde plantene vokser og sunn. Hydroponics systemer har en betydelig fordel når det vokser spiselige urter og grønnsaker fordi de tillater mer oksygen og næringsstoffer for å bli absorbert av roten av plantene. Det vil ta litt mer arbeid å holde et hydroponics system ren, men belønningene langt oppveier innsats. Det anbefales å rengjøre en hydroponics system med blekemiddel hver annen uke.

Bruksanvisning

1 Bruk sprøyten til å trekke opp en ss. av blekemiddel. Kjør blekemiddel gjennom hydroponics systemet før du legger planter i første satt opp. Pass på at vannet er fylt til randen, og systemet er slått på.

2 Legg pottene at plantene vil sitte i. Sett på lokket.

3. La blekemiddel og vann for å kjøre gjennom hydroponisk systemet i 30 minutter. Dette vil drepe eventuelle bakterier eller sporer som ellers ville angripe voksende planter.

4 Tøm blekemiddel og vann. La komponentene tørke for å kvitte seg med giftig klor.

5 Fyll igjen med rent vann fra springen. Nå legger de planter, medium og voksende løsning.

6 Rengjør på samme måte med blekemiddel annenhver uke, og etter hver innhøsting.

7. Fjern planter når det er algevekst. Kjøre en oppløsning av 10 deler vann til en del blekemiddel gjennom Vann systemet i 30 minutter.

8 Air tørr og fyll med vann og voksende løsning igjen.

Hint

  • Besøk en lokal hage butikken for å finne voksende løsning og medier for voksende planter. De kan også være i stand til å gi deler for hydroponics systemer.
  • Kjør aldri blekemiddel gjennom et system mens plantene er på plass.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com