Hvordan Flekk en Hot Tub

December 23

Hvordan Flekk en Hot Tub


Over tid listene rundt din badestamp kan miste sin farge og glans. Fordi boblebadet gulvlisten er stadig utsatt for fuktighet og sollys, så vel som klor, er den spesielt utsatt for bleking og eventuell forringelse. Opprettholde en god finish på listene er avgjørende for sin levetid og utseende. Prosessen med farging badestamp listene innebærer først å vaske treverket med trerens, følge opp med tre bright, og deretter bruke et lag med gjennomtrengende oljebasert beis.

Bruksanvisning

Klargulvlister for Stain

1 Bland en oppløsning av tre renere i en fem-liters plastbøtte. Wood kommer renere vanligvis i konsentrert form. Følg produsentens instruksjoner og bland en løsning som passer for rengjøring tre før farging.

2 Spray badestamp listene med vann og bruke veden rengjøringsmiddel til den våte veden. Påfør renere med en nylon-Skrubbebørste og la det sitte på listene i 15 til 30 minutter.

3 Skrubb lister kraftig med børsten. Skyll grundig med vann.

4 Mens listene er fortsatt vått, gjelder en løsning av oksalsyre-syrebasert tre bright. Påfør med pensel. La bright sitte på veden i 45 minutter. Ikke skrubb skogen igjen; bare la bright reagerer kjemisk med mørkere utvinnings elementer som er felles for redwood og sedertre gulvlist.

5 Skyll listene grundig med vann og la det tørke i minst 24 timer før du bruker flekken.

Påføring Stain til Gulv

6 Mask av glassfiber del av badestamp med maskeringstape og avis. Kjør tape langs kanten av tre lister, der den møter glassfiber.

7 Påfør et lag med penetrerende olje-basert flekken. Bruk en pensel eller rull for å bruke flekken. Begynn i det minste synlige delen av karet skjørt og beis ned lengden på hvert enkelt bord. Opprettholde en våt kant og mate veden så mye beis som det vil absorbere, men vær forsiktig så du ikke over gjelder. Jobb deg rundt karet listene.

8 La flekken suge i 15 minutter. Pensle listene med en tørr pensel for å fjerne overflødig flekken.

9 La flekken tørke i minst 24 timer før det utsettes for fuktighet.

Hint

  • Brighte veden er et valgfritt trinn. Cedar, redwood, og eksotiske treslag kan alle inneholde høye nivåer av garvesyre. Denne naturlige konserveringsmiddel mørkere tre. Den oksalsyre i tre lysgjøringsmiddel nøytraliserer disse syrer og gjenoppretter den naturlige farge og glans av treet. Hvis listene ikke mørkere etter rengjøring, trenger du ikke å bruke tre bright.
  • Eksotiske treslag har blitt populært for hot tub listene. Disse skogene er svært tett og vil ikke absorbere så mye beis som mykere redwood og sedertre. Forvent spredt priser for å utvide mye lenger enn det som er oppført på flekken kan. Også disse hardtre krever hyppigere vedlikehold og omlakkering for å beholde sin farge og glans. Se inn spesifikke tropisk hardtre flekker spesielt utviklet for disse typer tre.
  • Beskyttelsen mot ultrafiolette (UV) stråler i flekken kommer fra pigmentene. Vanligvis mørkere flekken, jo lenger den varer.
  • Fordi det er stadig utsatt for fukt og UV-stråler, trenger badestamp listene skal restained ofte. Innendørs listene bør være farget to ganger årlig, mens utvendig listene bør være farget så ofte som fire ganger hvert år.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com