Min Hibiscus treet har svarte flekker på blomster

November 4

Min Hibiscus treet har svarte flekker på blomster


Svarte flekker på hibiskus tre blomster trolig at de lider av botrytis sykdom på planter, eller grå mugg. Gray mugg er en sopp sykdom som hibiscus trær og andre planter er spesielt utsatt hvis været er regn i løpet av våren og sommeren, og temperaturen er rundt 60 grader Fahrenheit. Gray mold kommer hibiskus planter gjennom åpne sår eller der en knopp kobles til en stilk.

symptomer

Flere arter av grå mugg eksisterer, og de forårsaker en rekke symptomer, avhengig av arten av vertsplanten. Basen av infiserte planter kan råtne, og brune cankers kan danne på stilkene. Blomster kan vises flekket eller ser helt ødelagt. Infisert blomsterknopper forfallet på stammen uten å falle av. Flekker kan vises på bladene, og noen ganger de danner mønstre. Infiserte planter kan også ha masser av ullen, grå sporer vises på infiserte områder. Sporene er lett frigjøres og kan se ut som støv kommer av anlegget. Noen arter av muggsopp kan også danne små, blanke sorte prikker som blir innebygd i plantevevet. Disse svarte flekker kalles sklerotier.

sykdom Cycle

De sklerotier formasjonene tillate sopp å overleve vinteren. Sopp tråder, eller mycelium, kan også overvintre inne Woody stammen rusk. I løpet av våren, mycel begynner å vokse, eller sklerotier spirer, og sporer utvikle og spre på vind eller regn.

Forebygging

Den beste måten å kontrollere grå mugg er å hindre den fra å infisere din hibiskus blomster i første omgang. Unngå overhead vanning eller misting av planter, siden sopp trives på våte plantedeler. God luftsirkulasjon gjør at planter til å tørke av raskere, så ikke press plantene dine. Unngå fuktige mulches. Fjern døde planter fra hagen hver høst, slik at eventuelle sopp som er tilstede ikke kan overvintre som sklerotier. Skjær stilkene ved eller under bakkenivå og kast alt rusk.

Kontroll

Inspiser planter regelmessig og fjern eventuelle falmet eller blighted blomster og blader. Hvis hele anlegget er infisert, ta det ved roten. Kast infiserte plantedeler i søpla eller brenne dem. Ikke inspisere og rydde opp planter når de er våte av dugg eller regn, siden det kan bidra til å spre sporene. Soppdreper spray kan brukes, men sopp blir ofte resistent mot grå mugg. Hvis du bruker en spray, gjelder det i løpet av kjølig, vått vær. Soppmidler er laget for å brukes på bestemte planter, så sørg for at soppdreper du bruker er ment for hibiskus planter. Påfør soppmidler ved å følge instruksjonene på etiketten.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com