Hva skjer når det dannes is på din avfukter?

November 22

Hva skjer når det dannes is på din avfukter?


Avfuktere er en god måte å redusere innendørs luftfuktighet i rom eller deler av huset som ville ha nytte av å være tørrere. De er ofte ansatt i fuktige kjellere, garasjer og vaskerom som et middel for å redusere sjansen for mugg og mugg vekst. Et hus kan finne, men at hans avfukter begynner å ise opp etter å ha kjørt en stund, noe som potensielt kan være skadelig for enheten, slik at tiltak bør iverksettes for å rette på situasjonen.

Hvordan Avfuktere Work

Avfuktere fungerer mye på samme måte et klimaanlegg gjør; de bare ikke dumpe varmen fjernet fra luften utenfor huset, noe som gjør dem i stand til å bli frittstående hvitevarer, som ikke krever ventilasjon på utsiden. De trekker i inneluft og blåser den over kalde spoler fylt med kuldemedium. Disse spoler "svette" fuktigheten i luften i form av kondens, akkurat som et kaldt glass vann svette i et varmt rom. Dette kondens samles opp og fjernes av hus. Den kalde luften blåses over varme sløyfer før nye inn i rommet tørrere og litt varmere enn det gikk i.

Driftstemperatur

Alle avfuktere har et temperaturområde ved hvilket de arbeider mest effektivt. Hvis en avfukter drives på en temperatur under den område, for eksempel i en uoppvarmet garasje om vinteren, kan isdannelse være et problem på grunn av den kalde temperaturen av kjølemediet spolene blir gjort fremdeles kaldere ved lav romtemperatur, slik at vann kondens på spoler å fryse på plass. Dobbeltsjekk at du kjører din enhet innenfor diktert temperaturområde oppført i bruksanvisningen eller på produsentens hjemmeside.

Varm rommet

En av de enkleste måtene å rette is buildup på en avfukter er å heve temperaturen i rommet, noe som kan være mest effektivt oppnås ved hjelp av en tørr oppvarmingsmetode, for eksempel en elektrisk varmeovn eller oljevarmer. Du ønsker ikke å bruke damp varme eller noe som ville legge til mer fuktighet til luften og forårsake avfukteren til å kjøre lenger. Hev romtemperatur til det optimale området for enheten, og du skal se isen problemet løst.

Hev Unit

Den kaldeste luft i et rom er luften like over gulvet. De fleste avfukter inntak paneler sitte noen få inches eller en fot over gulvet, noe som betyr at de kontinuerlig trekke i den kaldeste luften i rommet. Bare heve enheten fra gulvet ved å plassere den på et bord kan være hele forskjellen i temperatur må du rette din isen problem. Fjern hjulene eller hjul på undersiden av enheten for å hindre at den ruller av bordet under drift.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com