Hva er den raskeste måten å vokse en Privacy Fence Out of Trees?

October 10

Hva er den raskeste måten å vokse en Privacy Fence Out of Trees?


En personvern gjerdet vokst fra trærne legger en grønn fysisk barriere til landskapet. Trærne skjerme deg fra folk på jakt i, og fra støy, trafikk, vind og støv, mens du legger skjønnhet til ditt hjem. Eviggrønne trær vil gi helårs privatliv. Den raskeste måten å vokse et privatliv gjerde av trær er å velge de som vokser raskt. Tenk stedets sol, jord og USDA Plant hardførhet Zone ved valg av hurtigvoksende trær.

Amerikanske Holly Tree

Den amerikanske Holly Tree vant 2001 gullmedalje fra Pennsylvania Horticultural Society fordi det er lett å vokse under en rekke forhold. Dette raskt voksende treet skaper et godt privatliv skjerm eller hekk og er sykdom og skadedyr motstand. Treet bringer lyse røde bær til landskapet i vinter og tiltrekker seg fugler og dyreliv. Treet vokser opp til 30 fot høy og 10 fot bred. Den trives i delvis eller full sol med tilpasningsdyktig jord, og det er tørke tolerant. Den foretrekker soner 5 til 9.

røkelse Cedar

Røkelse sedertre (Calocedrus decurrens) er innfødt til Pacific Northwest der den vokser raskt. Den mørkegrønne bladverket har et sedertre duft som legger til klagen. Den når høyder opp til 40 fot høy og er en smal, oppreist treet. Dette er lett å vokse eviggrønne er tørke tolerant gang etablert og trives i full sol til delvis skygge med god jord. Den vokser godt i sone 5 til 8.

Plume Cedar

Skyen sedertre (Cryptomeria japonica 'elegans') vil vokse opp til 36 inches per sesong. Denne eviggrønne er smog tolerant, noe som gjør det til et godt privatliv skjerm valg for en gate. Treet trives i full sol til delvis skygge med fuktig jord. Den vokser opp til 25 fot høye i en konisk og oppreist form. Den vil gjøre det bra i sone 6 til 8.

Weeping Willow

Den gråtende piletre (Salix alba tristis) vokser raskt opp til 50 fot høy og fungerer godt som et privatliv tre. De grønne grener bøye seg ned og feie bakken. Formen er en favoritt blant gartnere. Willow trives i full eller delvis sol og er ikke masete om jord. Det krever moderat vann, men er ganske tørke tolerant gang etablert. Dette treet hjelper med jorderosjon og vokser godt i sone 4 til 9.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com