Hvordan Kill Rasberry Ants

March 23

Rasberry maur, også kjent som gale maur og sprø rasberry maur, er en invaderende maur arter som sprer seg raskt over hele delstaten Texas. Oppkalt etter forsker Tom Rasberry som oppdaget dem, disse små skadedyr konsumere viktige innfødte insekter kalt marihøner og hatchlings av truede rypearter den Altwater prærien kylling, ifølge timesonline.co.uk. Videre rasberry maur formere seg i forbløffende tall og kan være ganske ødeleggende, selv forbruker elektroniske enheter til bafflement forskere. Dessverre bringebær maur er vanskelig å fjerne på grunn av sine enorme tall, men det er noen skritt du kan ta for å kontrollere dem.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

1 Fjern eller blokkere tilgang til maur vann og matkilde. Cleanairgardening.com anbefaler å sørge for Hummingbird mater er maur-bevis, og at du klart ut dine feil feller, hvor bringebær maur er sannsynlig å mate på døde insekter. Fjern så mye fuktighet fra maurhekkeområdene, skape et miljø der de ikke kan formere seg så raskt. Disse trinnene vil sikkert svekke maur koloni.

2 Block alle punkter av adgang til ditt hjem. Sett noen caulk og ferske pakninger på dører og vinduer for å eliminere inngangspunkter. Rasberry maur vil konsumere store mengder sukker og andre pakket mat.

3 Vurder å bruke et plantevernmiddel. Det finnes en rekke organiske, ikke-giftige sprøytemidler og maur mordere på markedet som du kan bruke hvis maur invadere ditt hjem. Green Light Organic Natural Brann Ant Killer er et slikt middel mot skadedyr. Plantevernmidler kan bare gi en midlertidig løsning.

4 drepe maur ved kilden. Følg en maur sti til reiret og hell enten bowling vann eller avfall matolje ned i hullet. Dette vil gjøre reiret ubeboelig og drepe de fleste av maur. Rasberry maur er kjent for å danne superkolonier med flere dronninger, så sørg for å gjøre en grundig søk av området.

5 Ring din lokale exterminator eller skadedyrbekjempelse ekspert. De kan gi kraftigere kjemikalier og avanserte metoder for å bli kvitt maur.

Hint

  • Catnip, Pennyroyal, mynte, peppermynte og salvie er gode maur repellents å plante i hagen din.
  • Vær forsiktig når du arbeider med bringebær maur. De er relativt harmløse, men kan overvelde deg i tall og levere ekle små biter som kan være smertefullt i begynnelsen. De har også en acidopore på plass av en stinger som de bruker til å angripe.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com