Sammenligning Elektriske kniver

January 13

Sammenligning Elektriske kniver


En elektrisk kniv som føles godt i hånden og uanstrengt skiver kjøtt, brød eller grønnsaker, kan gjøre at prepping trinnet før du spiser en glede. Faktorer for å sammenligne elektriske kniver inkluderer blad kvalitet, grep, motor, støy og lagring.

Blad og Motor

En kvalitet blad bør resultere i konsekvent skjæring. Avtakbare kniver tillate effektiv opprydding, enten ved håndvask eller i oppvaskmaskin. Noen elektriske kniv modellene gir to kniver, en for kjøtt og ett for brød. Bladet kvalitet bør passe mengde bruk. En økonomisk modell kan fungere godt for sporadisk bruk. En høyere kvalitet blad drevet av en kraftigere motor, for eksempel 100 watt eller mer, med en høyere pris på minst $ 50,00, og en lengre garanti, kan vanligvis tåle daglig bruk i mange år.

Tilkoblet eller trådløst Modeller

Velge mellom nettdrevet og trådløse modeller kan avhenge av avstanden mellom en strømkilde og klippeområdet. En trådløs modell som gir fleksibilitet for å nå bør ha nok strøm til uavbrutt skjæring, slik som for en stor stek.

Enkel håndtering

Håndtering av ulike modeller vil hjelpe avgjøre hvilken modell som er mer behagelig for deg. Den riktige håndtak for skjæring omfatter faktorer som balanse og vekt. Bladed skjæreverktøy må aldri gli ut av hånden din.

Sikkerhet og lagring

Modeller med sikkerhetslås knapper bør unngå utilsiktet start av bladet. For sikker oppbevaring, bør kniv inkludere en knivblokk eller sak som kan hindre barn fra å berøre denne cutting apparatet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com