Hvordan Remodel Double-Wide Mobile Homes

April 10

Hvordan Remodel Double-Wide Mobile Homes


Enten du har bodd i huset i mange år eller bare beveger seg i, kan du oppleve at ønsket om å fornye er en kraftig en. Nøye planlegging vil gi deg et hyggelig miljø og bidra til å bevare verdien av dobbel bredde mobile hjem.

Hvis veggene er dekket i en dekorativ panel i stedet for gips, kan du umiddelbart få en mer elegant utseende i alle rom med omlakkering panel for å se ut som ferdig gips.

Kabinett i kjøkken og bad i mange dobbel bredde mobile hjem er ofte konstruert av en komprimert tre produkt. Dessverre er disse skapene raskt vise slitasje. Selv om kabinettene kan tåle daglig bruk i mange år, kan deres utseende være mest irriterende. En enkel ansiktsløftning vil gi deg attraktive kabinettet med lettstelte kvaliteter.

Bruksanvisning

Resurfacing veggpaneler

1 Fjern alt av panel trim arbeid i sømmene.

2 Fjern alle utstikkende spiker eller skruer i veggen paneler.

3 Llightly sand overflaten av panel med en strøm sander.

4 Dekk hullene med gips tape og sammensatte, etter produsentens anvisninger.

5 Tillat 24 timer for å tørke.

6. Påfør et tynt topplag av gips sammensatte over muren.

7. La 24 timer for å tørke.

8 Slip veggen for en glatt overflate.

9 Male veggene med en flat eller semi-gloss vegg maling bruker farger for å arbeide med din dekorere ordningen.

Resurfacing kjøkken cabinetry

10 Fjern maskinvare fra skap, dører og skuffer.

11 Rengjør alle skap overflater, fylle eventuelle synlige groper med tre kitt. La kitt tørke.

12 Sand skap overflater og områder repareres med tre kitt, renhold alt støv og rester fra kabinettet overflater.

13 Påfør maling tape og avis eller slippe klut for å beskytte vegger og gulv.

14 Maling skap, dører og skuffer med en kvalitet, oljebasert emalje eller epoxy maling i henhold til produsentens instruksjoner. La malingen tørke i 24 timer før du installerer maskinvare og dører.

Hint

  • Nytt teppe eller gulv gir hvert rom en umiddelbar og dramatisk innvirkning for en nyere ser hjemme. Velg en grad av tepper som er holdbare, unngå de billige FHA-grade tepper som er tynne og vil snart se gamle og slitte. Laminatgulv er enkelt å installere på din egen og gir varme utseende parkett. Se etter de beste verdiene fra et gulv avviklingsstyre.
  • Som eier av en dobbel bredde mobile hjem du må veie kostnadene ved ombygging med verdien av ditt mobile hjem. Selv dobbel bredde mobile hjem satt på privat eiendom vil svekke seg, som produseres hjem ikke setter pris på i verdi som "stick-bygget" hjem. Du kan ha et ønske om å legge granitt, men granitt vil ikke tilføre verdi til ditt hjem på samme måte som det ville en standard hjemme. Du kan være bedre å velge en lavere priset countertop materiale som vil gi deg den samme dramatiske utseende. Hvis du velger å bruke granitt, så du må enten plan på å leve i hjemmet for en svært lang tid, eller være villig til å ta det økonomiske tapet bør du bestemmer deg for å selge dobbel bredde hjem.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com