Hvordan Gjenbruk såpestykker

February 27

Hvordan Gjenbruk såpestykker


Når du bruker bar såpe, vil du uunngåelig ende opp med små utklipp som viser seg vanskelig å bruke for å vaske. Øv nøysomhet ved gjenbruk såpestykker. Bruk de små såperester for å lage større barer av såpe. Ved å resirkulere lunter av såpe, kan du remake dem i nye barer, selv tilsette eteriske oljer til smeltet såpe før støping det igjen. Vær kreativ når du gjør frisk såpe ut av gamle utklipp.

Bruksanvisning

1 Riv den gamle såpestykker med ostehøvel. Samle revet såpe i toppen av vannbad.

2. Fyll nederst på vannbad med omtrent en tomme av vann og plasseres med toppen av vannbad over bunnen.

3 Sett vannbad på en brenner og sette brenneren til middels høy. Koke vannet.

4 Rør revet såpe mens det smelter i vannbad. Fjern vannbad fra brenneren etter såpen smelter helt.

5 Legg den essensielle oljen til smeltet såpe. Bruk omtrent tre til fire dråper eterisk olje for hver 1/2 kopp smeltet såpe. Det er greit å anslå og eksperimentere som du legger de essensielle oljer, og legger så mye som du ønsker å lukte din smeltet såpe.

6. Hell den smeltede såpe i såpestøpeformen, fylle den til innenfor 1/8 tommer fra toppen av formen.

7 Sett såpe mold til side for å la såpe for å stivne. Dette bør ta tre til fire timer; for best resultat la såpen i formen å sitte uforstyrret i romtemperatur i ca åtte timer.

8 Snu såpe mold å fjerne såpe. Trykk på bunnen av formen til å sprette ut såpen.

Hint

  • Herding rebatched såpe er ikke nødvendig; du kan bruke denne såpen med en gang.
  • Hvis du har problemer med å fjerne såpe fra formen, plasser formen i fryseren i ca 15 minutter til kontrakt såpe. Fjern såpe mold fra fryseren og såpe skal sprette ut av formen lett.
  • Vær oppmerksom på såper deg rist og smelte når du rebatch. Du kan ikke ønsker å mikse og matche ulike typer såpe. På den annen side, kan det være lurt å blande opp såper for å skape en ny og annerledes type såpe.
  • En annen måte å bruke såpe utklipp innebærer å plassere en håndfull av utklipp i en ren sokk. Skyv såpe ned til tå av sokken og knytte sokk i en halvstikk-knute. Bruk såpe i sokken som et såpeMarkøren i badekar eller dusj.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com