Hvordan De-Tine en dypfryser

March 16

Deep frysere kommer i et stort utvalg av størrelser og stiler. Som alle apparater, dype frysere krever jevnlig vedlikehold, for eksempel tining noen frost buildup, for å fungere ordentlig. Deep frysere, uavhengig av størrelse, modell og stil, bør være de-tint når akkumulert frost er omtrent 1/4 tommers tykke. Noen modeller leveres med en automatisk avriming bryter. Når flyttet til på-stilling, vil dypfryser tine opp automatisk. Mer avanserte modeller vil tillate deg å sette personlige preferanser for når du vil at dypfryser å tine. Eldre modeller krever en enkel, manuell de-tining.

Bruksanvisning

1 Trekk ut dypfryser fra stikkontakten. Før manuelt avriming av fryser, må strømforsyningen kuttes for å unngå eventuelle skader eller skader under tineprosessen. Hvis du ikke får tak i støpselet, snu bryteren som direkte driver dypfryser.

2 Sett på et par tykke, helst isolert, hansker. Denne prosessen er veldig kaldt, med normale dypfryser temperaturer rundt 17 grader Fahrenheit, så beskytter hendene fra frostskader. Fjern alle dagligvarer og noen hyller slik at du har et stort åpent område å tine hele dypfryser.

3 Kjør vann fra springen til det når det er hotteste temperatur og fylle en stor mugge. Hell vannet ned hver vegg i dypfryser. Dette vil løsne i store stykker av is som smelter under mye av den akkumulerte frost. Imidlertid vil de kalde temperaturer på fryseren forårsake dette vannet fryser i tynne stykker av is.

4 skrape bort is på fryse veggen og bunn, med en ren maling skrape. Når du kommer nærmere til dypfryser vegger og bunn, bytte til ved hjelp av en slikkepott for å unngå lakkskader, noe som kan føre til rust. Dette vil være ekstremt kaldt, så sørg for at hendene dine er beskyttet med hansker. Fordi denne isen vil være tynn og solid, kan det komme av i ark.

5 Fjern eventuelle store biter av is med hansker. Grav ut isen spon med en ren feiebrett. Bruk tørre håndklær til å tørke opp noe vann på bunnen og sidene av dypfryser. Sett på fryse hyller og returnere matvarer.

Hint

  • Hvis du foretrekker ikke å fysisk tine din fryser, kan du koble den fra stikkontakten og åpne døren til all frost og is har smeltet. Dette kan ta flere dager. Grav ut vannet med en stor bolle og tørk av innsiden av dypfryser med tørre håndklær.
  • Koble alltid fryser før du starter manuell tining. Fordi dette er en våt prosess, kan du være fare for elektrisk støt hvis du lar strømforsyningen på.
  • Plasser frossen mat i en annen fryser for å unngå å ha dem avriming og skjemme mens du fullfører de-tine prosess.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com