The Best Push Gressklippere

February 5

The Best Push Gressklippere


Push gressklippere tilbyr praktisk og enkelt en drevet blad uten kostnad, kompleksitet eller ekstra vekten av en selvgående drivmekanisme. Selv push gressklippere tradisjonelt støttet seg på bensindrevne motorer, i dag er det nettdrevet elektriske og batteridrevne, batteridrevne gressklippere tilgjengelig for miljøbevisste gressklippere. Gass motorer tilbyr overlegen kraft og evne til å operere uten en begrenset batteri lengde eller elektrisk ledning begrense omfanget, mens elektriske gressklippere tilby renere, mer stillegående drift og lavere vedlikeholds.

Cub Cadet 11A-18MC

Den Cub Cadet fått karakteren beste kjøp av Consumer Reports i 2010 og fikk en av sine høyeste rangeringer for push gressklippere. denne 19-tommers klipperen med ettgreps dekk justering for enkel høydeendringer og en enkel endring modus for å tillate deg å mulch eller kuttet med samme blad, og har veldig god oppsamler, håndtering og jevnhet av kuttet. Det er også en anstendig mulcher og side-utslipp klipperen, noe som gjør Cub Cadet en god all-around utøver. Flere brukere vurderte dette klipperen så bråkete, men så kan det ikke være det beste valget for verftet arbeidstakere med følsomme ører.

Toro 20360

Hvis du ønsker stillhet, bekvemmelighet og miljøvennlighet av en batteridrevet elektrisk gressklipper, 20-tommers Toro 20360 er et klokt kjøp. Vurdert en Consumer Reports beste kjøpe, denne klipperen scoret høyere enn noe annet push klipperen. Det mulches og håndterer godt, er enkel å bruke og gir en meget jevn kuttet. Dessverre, bagging ytelsen er bare rettferdig og Toro 20360 vil ikke sideutkast. Det er også begrenset til 50 minutters kjøring, kommer bare med ett batteri og krever en lang 16 timers lading mellom kjøringer; det er sannsynligvis ikke et godt alternativ for brukere med store plener, men vil gi gode resultater på små.

Black & Decker MM875

Selv om deres strømkabler gjør dem uegnet for store plener, nettdrevet elektriske gressklippere gir bedre effekt enn trådløse seg, evnen til å kjøre kontinuerlig i lange perioder, og lik miljøinnsats. Black & Decker MM875 er Consumer Reports 'beste valget for nettdrevet elektriske gressklippere. Like bra med side-utslipp, mulching og bagging, denne 19-tommers klipperen har også enkel modus endring og ettgreps høydejustering. Dens jevnhet av kuttet er litt lavere enn de to andre modellene omtalt, men er fortsatt rangert "god", noe som gjør dette til et verdig valg for miljø gressklippere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com