Hvordan holde katter unna fuglebrett

February 19

Hvordan holde katter unna fuglebrett


Fuglebrett legge skjønnhet og underholdning til din hage. Dessverre, de også tiltrekke katter som ønsker å tære på fuglene på materen. Forebygging av katter fra stalking fuglene er mulig. Ved ganske enkelt å prøve noen metoder og ved hjelp av en håndfull av vanlige husholdningsartikler, kan du eliminere katt-og-fugl som mater problem uten å eliminere eller skade katter. Det er dyreelsker måte å nyte både fugler og katter i hjemmet ditt.

Bruksanvisning

1 Kjør en stram wire eller streng 5 inches over toppen av gjerdene nær fuglebrett. Dette hindrer katter fra å balansere på gjerder og nå din fugl som mater.

2 Skjær toppen av tomme plastflasker eller melk jugs og fylle dem med vann. Ordne flasker eller kanner rundt fuglen materen. De produserer en reflekterende lys som skremmer bort katter.

3 Påfør vaselin til polet eller stativ som holder din fugl som mater. Dette gjør stangen glatt og vanskelig for katter å klatre.

4 Plant en kaktus hage rundt fugl som mater. Den stikkende kaktus er lett for fuglene å manøvrere rundt, men er unappealing til katter.

5 Tilsett 2 kopper hvit eddik, 1 ss hel nellik, 2 til 3 skrelt og knust hvitløk fedd, 2 til 3 chilipepper, 2 til 3 dråper oppvaskmiddel og svart pepper til en sprayflaske, og fylle resten av flasken med vann . Spray denne frastøtende rundt fugl mater å hindre katter fra hengende rundt.

Hint

  • Disse metodene kan brukes i kombinasjon med hverandre for å oppnå maksimal katt avskrekkende virkning.
  • Spray aldri katten frastøtende spray direkte på katter (eller mennesker) som det kan føre til skade på hud, øyne / nese-området og luftveiene.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com