Hvordan man kan sammenligne Brødrister Kvalitet

February 18

Mange foretrekker å varme opp og tilberede mat i brødrister ovner i stedet for i vanlige ovner fordi brødrister ovner spare energi. Du kan også bake kaker i noen brødrister ovner. Når du er i markedet for en brødrister ovnen, må du vurdere kvaliteten på enheten. Hvis du får en billig ovn, kan du ende opp med å bruke mer strøm enn du trodde, og maten kan ikke lage mat riktig. Invester i en høy kvalitet enhet, som vil mest sannsynlig koste deg mellom $ 100 til $ 200, for å sikre at maten varmes jevnt hver gang.

Bruksanvisning

1 Begrens utvalget av brødrister ovner ned basert på dine preferanser. Størrelse: vil du ha en kompakt brødrister ovnen som er best for små elementer som bagels og skiver av brød, eller en stor dobbelt plaget ovn som vil tillate deg å lage flere elementer samtidig? Farge: Velg mellom en rustfritt stål, svart eller annen finish for å gå med ditt kjøkken innredning. Prisklasse: begrense valg ned basert på den prisen du ønsker å betale.

2 Når du har dine valg smalere, avgjøre om en brødrister ovnen er et konveksjon eller vanlig ovn. En varmluftsovn gir raskere og mer grundig matlaging fordi den distribuerer varm luft i hele enheten til å varme opp maten jevnt. Det er en høy kvalitet funksjon på en brødrister ovnen og lar brødrister ovnen til nesten brukes som en erstatning for en vanlig ovn.

3 Finn ut hvor mye energi hver Brødrister på listen din bruker. En normal Brødrister vil bruke ca 1250 watt energi. Hvis ovnen du ser på bruker mer enn 1250 watt, kan det være lurt å skrape det av din liste --- en kvalitet ovn vil ha energisparende funksjoner. (Se etter Energy Star-logoen, se Ressurser for mer informasjon.)

4 Bestem hvilke av brødrister ovner har programmerbare alternativer (hvis noen). Noen brødrister ovner kommer med digitale skjermer og elektroniske tastaturer i motsetning til knotter for å gi deg en mer nøyaktig steketid. En kvalitet Brødrister vil ha en automatisk utkobling, slik at det vil være nærmest umulig å kok eller brenne maten.

Hint

  • Hvis du vil ha muligheten til å lage mat rotisserie kylling, velger en brødrister ovnen med en rotisserie setting.Use Brødrister liners å fange stekefettet og holde den nye ovnen ren.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com