Hvordan lage en hodegavl med Bifold Panel Dører

February 19

Å gjøre en seng headboard stedet for å kjøpe en sparer vanligvis penger og gir soverommet en one-of-a-kind utseende. En gammel sett med bifold dører som du ikke bruker lenger på et skap er et alternativ for hodegavl materiale. De ideelle bifold dører for dette prosjektet har hevet paneler eller andre interessante arkitektoniske funksjoner for å gi hodegjerde dimensjon. Maling eller beising de gamle dørene først gir dem et nytt utseende før du spenne dem til en vegg som den nye hodegjerde.

Bruksanvisning

1 Ta hengslene og annen maskinvare fra bifold dører. Kast maskinvare eller spare den til et annet prosjekt.

2 Hold en panel av bifold dører mot veggen over sengen for å avgjøre om du ønsker å plassere dørene vertikalt eller horisontalt. En horisontal orientering betyr en dør panel dekker hele bredden av sengen for å skape et solid hodegjerde. En vertikal orientering gir hodegavl mer høyde, men du må bruke minst to av dørpanelene å dekke sengens bredde.

3 Skjær dørpaneler som er nødvendig for å oppnå ønsket størrelse for sengegavlen. Hvis du ønsker å plassere panelene vertikalt, kuttet nederst feltparti for en kortere hodegavl. Hvis du har tenkt å plassere panelene horisontalt, markere noen ekstra bredde at du trenger å kutte så sengegavlen ikke henger kantene på sengen med mer enn noen få inches.

4 Fest dørpanelene med metallbrak langs ryggen hvis du ønsker å bruke mer enn ett panel. Skru metallbrakettene til begge paneler med paneler stanget mot hverandre.

5 Skjær et stykke av trelast som er tykkere enn bifold dør for å lage en cap langs hodegavl øverste kant. Hvis, for eksempel, dørpanelene er en tomme tykke, og deretter bruke en 2-av-to-tommers eller 2-av-3-tommers tykt stykke trelast er lagt flatt på toppen av døren panel eller paneler for å skape hodegjerde cap .

6. Plasser snitt stykke trelast på toppen av døren panel eller paneler. Bore gjennom den trelast og inn i panelet eller panelene for å gjøre styrehullene. Skru delene sammen ved hjelp av pilothull.

7 Klipp et stykke kronen samme bredde som hodegjerde. Bruk etterbehandling spiker og en hammer for å feste kutte kronen til bifold dør like under lokket til å dekke felles og for å legge til en dekorativ finish.

8 Fyll ut spiker og skruehullene med tre kitt ved hjelp av en sparkel. Fyll ut andre urenheter eller hull som allerede var i døren. Etter tre kitt tørker, sand det glatt.

9 Sand hele hodegjerde med fin-sandpapir for å få en glatt overflate. Påfør primer og maling til hodegjerde, eller påføre et lag med polyuretan for å la dørens tre korn vises gjennom. Hvis du bruker grunning og maling, la primeren tørke helt før du maler sengegavlen.

10 Finn veggen stenderne i veggen over hodet på senga ved å bruke en stud finder. Marker veggen studs 'steder på veggen. Hold hodegjerde mot veggen over hodet på sengen. Bor pilothull i headboard på veggen stenderne posisjoner. Sett skruer i pilothull, og bore skruene gjennom hodegjerde og inn i veggen og veggen stenderne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com