Hvordan bygge en kjøtt røyker Med en 50 Gallon Drum

April 9

Hvordan bygge en kjøtt røyker Med en 50 Gallon Drum


Å gjøre en god og velsmakende røkt kjøtt er alltid verdt applaus. I løpet av årene flere teknikker av denne art har blitt gjort, men er ikke alltid nyttig på grunn av den dyre kostnadene for en røyker. Likevel, lyse ideer, og utrolig fantasi er en mektig alliert når du gjør en hjemmelaget kjøtt røyker. I dag er det meget mulig for en person til enheten sitt eget kjøtt røyker ut av en 50 gallon trommelen. Her ser du hvordan.

Bruksanvisning

1 Velg 50 gallon trommelen. Det er bedre hvis dette er en ny one.There er egentlig ikke så mye å si, fordi de ser ganske mye det samme, så velge den riktige vil ikke være et problem. Så lenge det er nytt, er sporet gratis og fint for deg.

2 Bruk blåselampe, lage to store hull i 50 gallon trommelen. Disse de må være i samme høyde, og bør være av samme størrelse (15 inches bredt, 15 inches høy).

3 Weld grillen rutenett like nedenfor de to hullene. Presisjon er nødvendig i dette trinnet, fordi denne grillen rutenett vil være den som holder til mat faller ned i varmen og bli brent. Plassen under grillen rutenett vil bli brukt til tre.

4 Weld de to fjernet bitene av 50 gallon trommelen til denne på nytt. Dette gir ikke mening, men samtidig det virkelig. Disse fjernet deler vil bli brukt som dører eller porter, for maten. Bare sveis en del av de fjernede brikker; med andre ord bare å sveise den øverste delen.

5 Bruk av blåselampe lage en litt ovalt hull i 50 gallon trommelen. Dette hullet vil bli brukt for termometeret. Størrelsen har å matche. Du kan velge størrelsen på termometeret du vil, så lenge det passer.

6 Skru inn de to treskaft på 50 gallon trommer dører. Dette vil hindre noen fra å brenne på tidspunktet for åpning av de små dører som allerede finnes.

Hint

  • For denne bestemte typen røyker, ikke bruk for mye tre, på grunn av mediet plass igjen for det. Bare bruk det som er nødvendig. Røyken vil gjøre jobben.
  • Mal røyker svart. Dette er den ideelle en å bruke fordi den tiltrekker seg varme fra solen når den brukes utendørs.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com