Hvordan å henge en gardin stang høyere enn vinduet

February 11

Hvordan å henge en gardin stang høyere enn vinduet


Henger en gardin stang over vinduet gir inntrykk av at vinduet er større enn den faktisk er. Henger et gardin på denne måten betyr gardinskinnen brakettene bli montert på gips i stedet for på vinduskarmen. Det vanligste problemet du vil støte på når monteringsbrakettene på gips er ikke å ha en vegg stud i stedet der du ønsker å montere en eller begge brakettene. For å løse dette problemet, setter veggankre inn i veggen, skru brakettene til dem å gi stangen den støtten den trenger.

Bruksanvisning

1 Løft gardin stang over vinduet og sentrer det over vinduet. Spør en venn til å koble de to festebrakettene under hyrdestaven i ønskede steder på hver ende. La stangen hvile på brakettene din venn sitter med og sette et nivå på stangen. Hev eller senk brakettene som er nødvendig for å gjøre stangen lodd. Mark hver brakett plassering og sette begge konsollene og stangen til side.

2 Plasser en brakett på veggen ved å stille det opp med en av de klamme merkene. Hold et nivå mot braketten og rette det ut. Marker braketten er skruehullene på veggen og satt braketten.

3 Kjør en stud finder over skruehullene tegninger. Hvis en stud ligger bak merkene, stille opp braketten med merkene og kjøre de medfølgende skruene gjennom braketten og inn i veggen stud. Hvis det ikke er stud bak merkene, bore et pilothull i gips på hver mark. Den pilothull størrelse avhenger veggankrene du har tenkt å bruke.

4 Sett den ene veggen anker i hvert pilothull. Trykk på anker hodet med en hammer før det er i flukt med gips overflate. Line opp brakettens skruehull med veggankrene og drive en gitt skrue gjennom hvert hull.

5 Gjenta trinn 2 til 4 for braketten på vinduets motsatt side. Noen gardinstenger kommer med en tredje støttebrakett som blir sentrert under gardin stang. Hvis din har det, plassere stangen på begge brakettene. Sentrer tredje brakett under hyrdestaven og merke skruehullene. Gjenta trinn 2 til 4 for å montere den tredje braketten til gips.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com