Clorox Bleach Rengjøring tips

July 2

Clorox Bleach Rengjøring tips


Clorox har hjulpet å rengjøre og desinfisere boliger siden introduksjonen i 1914. Regelmessig rengjøring forsyninger fjerne skitt, men ikke drepe bakterier og bakterier som forårsaker din familie til å bli syk. Clorox dreper 99,9 prosent av bakterier og virus som forårsaker influensa og forkjølelse. Du kan bruke Clorox å rengjøre omtrent alle rom i huset.

Kitchens

Ditt hjem kjøkken er en av de viktigste områder av ditt hjem som bør renses ofte. Hold benkeplater, kraner og apparatet håndterer rene ved å gni dem med Clorox desinfisering kluter eller Clorox påført en myk fille tre ganger i uken. Vasker kan forurense mat og retter hvis ikke skikkelig rengjort. Desinfiser synker ved å fylle vasken med 1 liter vann, og tilsett 1 ss. av Clorox blekemiddel. La vannet og blekemiddel sitte i fem minutter. Tapp av vask, skyll med vann og la tørke. Rengjør skjærebrett etter at de er brukt med rått kjøtt eller sjømat ved å rense dem med såpe og varmt vann og desinfisering dem med en blanding av 1 qt. vann med 1 ts. av Clorox. Svamper og kluter er en yngleplass for bakterier. De trenger å bli vasket i en vaskemaskin med Clorox blekemiddel en gang i uken.

baderom

Badene er forurenset daglig med bakterier, så holde badet rent, spesielt når noen er syke i huset. Badene kan rengjøres daglig med Clorox. Desinfiser toaletter boller, seter og håndtak ved å tørke dem ned med Clorox brukes på en svamp eller klut. Clorox kan bidra til å hemme veksten av mugg i dusj og badekar når du tørke dem ned med Clorox ukentlig. Badegulv kan være forurenset med bakterier som vil bli drept hvis gulvet vaskes med 1 ss. Clorox tilsatt til 1 liter vann ukentlig.

vaskerom

Du kjenner kanskje til hvitting krefter Clorox på klær, men Clorox også kan brukes til å rense mer enn klær i vaskerommet. Desinfiser vaskerom etasjer med en blanding av 1 ss. Clorox til en liter vann. Skrubb gulvet med en svamp mopp, og la det stå i fem minutter. Skyll gulvet, og la det tørke. Vaskemaskin knotter kan desinfiseres med Clorox Desinfisering kluter eller Clorox brukes på en myk klut.

Barnerom

Barn kan passere bakterier på hverandre ved å spille med infiserte leker. Desinfiser plastleker for å hindre spredning av vinous ved første skylling lekene i vann. Fyll en gallon bøtte med vann og tilsett 3/4 kopp Clorox. Bløtlegg plastleker i fem minutter i blandingen. Fjern de leker, skyll dem med vann og la dem lufttørke.

andre rom

Dørhåndtak, fjernkontroller og brytere er dekket av bakterier fordi de er stadig berørt av flere personer i løpet av dagen. Rengjør disse elementene ved å tørke av dem med en liten mengde Clorox brukes på en myk klut eller med en Clorox desinfisering tørk. Ikke mette elektriske elementer, eller de kan bli skadet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com