Hvordan Recaulk en Dusjkabinett

May 19

Hvordan Recaulk en Dusjkabinett


Caulk inni dusjnisje som er sprukket eller blir misfarget krever erstatning. Caulk forsegler kantene av dusjkabinett og hindrer vann i å lekke ut badet vegger og gulv. Recaulking en dusj stall er den samme prosessen som recaulking et badekar. Når drivning dusjen stall, bruk en caulk som er merket for kjøkken og bad. Disse caulks har hemmere som bidrar til å hindre vekst av mugg. Alle materialene du trenger er tilgjengelig hjemme forbedring sentre og jernvareforretninger.

Bruksanvisning

1 Plasser et ark i bunnen av dusjkabinett. Arket beskytter finishen på dusjen stall gulvet mens du arbeider inne og samler også caulk rusk når du fjerner den gamle caulk.

2 Klipp langs de to ytterkantene av den gamle caulk med et verktøy kniv. Husk å få caulk over dusjen stall, i innvendige hjørner og rundt bunnen av dusjkabinett. Begynn i den ene enden av hver caulk linje og skrelle av så mye som mulig med fingrene.

3 Skrap av eventuelle gjenværende caulk som ikke fjerne når peeling med en plast sparkel. Ved hjelp av en plast sparkel hindrer riper i finish av dusjkabinett. Rengjør området med rubbing alkohol på en klut for å fjerne caulk rester og såpe avskum. Hvis du har et problem med mugg, spray en mugg renere og la den tørke over natten.

4 Påfør en tynn streng med silikon badekar caulk til dusjnisje med en fugepistol. Begynn på toppen av dusjkabinett og innvendige hjørner, jobbe deg ut av dusjen stall.

5 Fukt tuppen av pekefingeren med vann og kjør fingeren over caulk å flate perle og gi caulk et ensartet utseende. La caulk herdes i 24 timer før du bruker dusjkabinett.

Hint

  • Når man kutte toppen av fugemasse røret, skåret i den første linje på spissen. Dette hjelper deg å holde kontroll over hvor mye caulk du bruker.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com