Hvordan Drain en plen med PVC

May 27

Hvordan Drain en plen med PVC


Ikke alle plener renne godt. Om problemet er en utilbørlig skråning, leirjord eller lave flekker, et dreneringssystem arbeider for å fjerne stående vann og hindre gress fra å dø på grunn av over-metning. Modifiserte fransk avløp grøfter, i forbindelse med perforert PVC rør, skape en god generell drenering nettverk for å ta bort overflødig regnvann og å opprettholde en sunn plen.

Bruksanvisning

1 Fjern gress fra grøft områder ved skimming den av overflaten med en spade. Sett til side for senere bruk.

2 grave grøfter som starter på drenering problemet området. Begynnelsen dybden av grøften skal være 10 inches og bredde 8 inches. Hvis du oppretter flere grøfter på tvers av plenen, direkte flere grøfter på tvers av tunet til en sentral en som flytter vann ut av området. Tenk skrånende skyttergravene mot landskapsområder for å hjelpe leverer vann til planter.

3 Slope grøften ned som du jobber deg over plenen. Slipp grøften 1/4 tommers for hver 4 føtter.

4 Linje grøfter med gjennomtrengelig landskap stoff, noe som gjør at vannet strømmer gjennom, men holder ut jord og rusk. Dette hindrer smuss i å trenge inn i avløpsområdet og tetter rør hull.

5 Fyll bunnen av grøften med 2 inches av grus og tamp det ned med en hånd stampeverktøy.

6 Place 4-tommers diameter perforert PVC-rør på sengen av grus med hullene vendt ned. Skyv røret renne ermet over rørene når du setter dem til å holde rusk fra å komme inn i rørene. Koble rør i skyttergravene. Bruk rør lim og tilkobling brikkene til å passe røret sammen. I hoved grøfter som tar på vann fra flere andre mater linjer, bruk en større 6-tommers rør for å holde ekstra vannstrømmen fra flere linjer.

7. Legg grus på begge sider av røret og 2 inches på toppen. Dekk toppen av skyttergravene med mer gjennomtrengelig landskapet stoff.

8 Dekk stoff med sand for å fylle grøften til innenfor en tomme av bakkenivå, og legge en tomme av jord for å bidra til å beholde vann nær overflaten for gress.

9 Sett fjernet gresset på plass på toppen av jord og vann daglig før det slår rot.

Hint

  • Har underjordiske verktøy merket før graving.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com