Hvordan bygge en Innfelt smykker Cabinet

June 8

Hvordan bygge en Innfelt smykker Cabinet


Hvis du er ute etter å enkelt lagre dine smykker uten å kjøpe en kostbar del av nye møbler, vurdere å bygge din egen innfelt smykker kabinett. En innfelt skap er rett og slett et kabinett bygget mellom veggen stenderne. Dette kabinettet er en stor lagringsløsning fordi den ikke tar opp verdifull gulvplass og kan bygges inn i nesten hvilken som helst vegg i hjemmet ditt.

Bruksanvisning

Innramming regjeringen

1 Bruk en stud finder for å finne stenderne i veggen der du har tenkt å installere innfelt smykker kabinett. Marker den indre kanten av to tilstøtende pigger på veggen med en blyant. Disse linjene indikerer ytterkantene av kabinettet.

2 Trekk de to merkene du nettopp tegnet, ved hjelp av en linjal for å holde linjene rett. Tegn to vertikale linjer til ønsket høyde av smykker kabinett. Koble de to vertikale linjer med en vannrett linje ved toppen og bunnen, ved hjelp av et nivå for å holde linjene rett.

3 Plasser tuppen av en gips sag med en av de horisontale linjene i nærheten midten. Lett trykk håndtaket av gips så å kjøre tuppen av bladet inn i gips. Før skiven i og ut av veggen i en sagebevegelse, skjæring langs den blyantstrek.

4 Cut gjennom gips langs alle fire linjer ved hjelp av gips sag. Når du er ferdig, fjerner gips utskjæringen fra veggen og sett det til side. Arbeid langsomt og forsiktig for å unngå å skade veggen stenderne med sagen.

5 Mål bredden, dybden og høyden av rommet mellom de to veggstenderne ved hjelp av et målebånd. Disse målingene vil være dimensjonene på smykker kabinett.

6 Bruk en sirkelsag å kutte to stykker av 1/2-inch kryssfiner til bredden og høyden på kabinettet. Disse platene blir topp- og bunnplatene til kabinettet. Skjær to stykker av 1/2-inch kryssfiner til dybden av skapet og den høydemåling, minus en tomme, for sidepanelene.

7 Skyv nedre panelet horisontalt på plass mellom veggen stenderne, så det er helt inntil bunnen av veggplass. Sett topplaten horisontalt mellom stenderne, plassere den flatt mot toppen av veggen plass. Drive spiker fra spikerpistol gjennom kantene av disse panelene i veggen stenderne og på baksiden av veggen plass for å feste dem.

8 Installer sidefeltene vertikalt mellom endene av topp- og bunnfeltene. Den bredeste kanten av hver side panel skal være helt inntil veggen stenderne. Drive spiker gjennom toppen og nedre kant av sidepanelene i topp- og bunnplater og gjennom sidene i veggen stenderne.

Avslutte Cabinet

9 Mål og merk posisjonen for dine hyller langs sidepanelene i blyant. Du kan installere hyllene med jevne mellomrom eller variere høyden for å imøtekomme ulike størrelser av smykker. La 10 til 12 inches av åpen plass på toppen av skapet til å henge halskjeder.

10 Klipp hyllene for kabinettet ut av 1/2-inch kryssfiner med sirkelsag. Hver hylle bør kuttes til dybden av skapet og kabinettet bredde, minus en tomme for å ta hensyn til tykkelsen av sidepanelene.

11 Skyv hyllene horisontalt på plass mellom sidepanelene. Bruk et nivå for å sikre at hver hylle sitter flatt før du installerer den. Kjør negler på en nedadgående vinkel gjennom kantene på hver hylle i sidepanelene og baksiden av veggplass til å feste dem.

12 Skjær et ark med 1/2-inch kryssfiner til den totale bredden og høyden på smykker kabinett for å tjene som skapdør. Installere to metallhengsler langs undersiden av den ene kanten av skapdøren. Plasser hengslene ca to inches fra toppen og nederste hjørnene.

13 Hold skapdøren opp mot ansiktet til skapstammen og kant i kant. Skru den andre siden av hvert hengsel på innsiden av den tilstøtende sidefelt. Når du er ferdig med dine hengsler bør være skjult inne i kabinettet og kabinettet døren skal åpne og lukke.

14 Maling eller beis den ferdige smykker skap å matche den eksisterende innredningen i rommet ditt. La malingen eller beis tørke helt før du går videre.

15 Skrue flere små metall kroker inn på baksiden av veggen plass omtrent en halv tomme fra undersiden av toppfeltet. Du kan bruke disse krokene til å henge på kjeder inni kabinettet.

16 Plasser smykker boks innsatsskuffene på hyllene i skapet. Disse brettene kommer i en rekke utførelser, ofte med plass til ringer, armbånd og øredobber. Velg design som passer deg best og fylle magasinene med smykker.

Hint

  • Du kan tilpasse din kabinettet ved å legge en ramme dekorative tre trim på utsiden av døren og ved å skru i en dekorativ dør knott eller håndtak.
  • Bruk alltid beskyttelsesbriller og utvise forsiktighet når du bruker elektroverktøy.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com