Coconut Bedding for Plants

June 25

Coconut Bedding for Plants


Kokos kokos - fibermaterialet fra kokos ytre skall - utvikler et navn i bærekraftig hagearbeid. Dens økende bruk i hagebruk viser at kokos-baserte plantematerialer effektivt fungere som blomsterjord, en jord-free planting medium og torvmose erstatning.

Historie

I det gamle India og Kina, kokos historie som en plante vekstmedium i kontrast til den vestlige sivilisasjon primære bruk av miljøvennlige kokos skall fiber for hyssing, matter, stuffing fiber, børster og koster. På 1980-tallet nederlandske dyrkere oppdaget kokos fiber iboende fremme rotvekst. Kokos rykte spredt på 1990-tallet.

Egenskaper

Som en jord additiv / voksende medium, er kokos sopp motstandsdyktig. Lett og lett utvannet, holder kokos opptil åtte ganger sin egen vekt i vann. Kokosfibrer pH er god, som strekker seg 6,0 til 6,7. Dens god drenering og luft porøsitet oppmuntre til bedre plantevekst, mens du holder og sakte slippe essensielle plantenæringsstoffer som kalium.

Betydning

Sin eksepsjonelle lufting og evne til å holde vann kokos sengetøy et valg alternativ for hengende kurver og plante senger. I hydroponics, disse egenskapene kombinert med kokos kjemiske næringsverdi gi den overlegenhet over torvmose. Fordi kokos ikke lett å bryte ned eller kompakt, opprettholder det sin konsistens for 3 til 4 år.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com