Hvordan Grow en Avacado Plant fra frø

July 21

Hvordan Grow en Avacado Plant fra frø


Den avocado treet, også kjent som Persea americana, vokser ganske stor og gir frukt i vår og høst. Frukten stammer fra Mexico, men har blitt kjent for å vokse i deler av Sentral- og Sør-Amerika. Avokado trær er ganske hardfør og enkel å ta vare på når deres voksende mønster er godt etablert. De kan dyrkes inne, men vil bli mindre og vil bære noe frukt i disse betingelsene. Full sollys og gjødsel-beriket jord er nødvendig for en avocado treet for å trives.

Bruksanvisning

Hydro Method

1 Fyll en krukke eller glass med vann til toppen. En krukke fungerer bedre som den har en smal åpning som gir bedre støtte i støtte frøet over vann.

2 Plasser avocado frø på et fast underlag med den spisse siden av frø opp. Bruk tre tannpirkere og sett dem rundt sidene av frø, noe som gjør selv mellomrom mellom tannpirkere. Sett litt mer enn tuppen av tannpirker.

3 Plasser avocado frø i vann slik at halvparten av frø hviler i vannet. Sett glasset i et område som mottar en rimelig andel av solen, men er ikke i direkte sollys.

4 Skift vann bi-ukentlig. La røttene å utvikle for ca to måneder før du overfører frø i jord.

5 Overfør frøet inn i en stor plante potten når røttene vokse til fem eller seks inches. Fyll til potten til toppen med beriket planting jord for å oppmuntre til vekst. Lag en fordypning i jorden og legg frø inn i den. Plante frøet omtrent en tomme i jorden slik at den øverste delen av frø er synlig over jorda. Klapp jorden godt ned for å sikre frøet er innebygd tett i jorda.

Jord Method

6 Trekk av og kast den brune ytre huden av avocado frø. Fyll plante-potta til toppen med beriket jord.

7 Lag en fordypning i jorda. Plasser avocado frø i jorda med den spisse siden av frø opp. Tillat toppen av frø til svakt pirke ut av jorden.

8 Pat jorda rundt frøet godt ned for å skape en tett passform for frøet i jorda. Hold jorden fuktig. Ikke over-vann. Det vil ta flere uker for frøet å spire.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com