Tips for rengjøring Old Grout

June 6

Tips for rengjøring Old Grout


Keramiske fliser kan forbedre vegger, gulv og benkeplater og er en ressurs for ethvert hjem. Imidlertid kan fugemasse mellom flisene misfarges, få skitne og sotete, og ødelegge det generelle utseendet på et område med keramiske fliser, ifølge Mrs. Clean nettstedet. Grout er materialet som brukes til å fylle fugene mellom flisene, og er vanligvis en blanding av vann, sement og sand. Den kommer i en rekke typer, inkludert epoxy-basert eller sement fliser fugemasse, harpiks fugemasse eller gulv fugemasse.

Profesjonell Grout Rengjøring

Grout er porøs og dermed blir misfarget eller beiset. Det er behov for rutinemessig rengjøring selv om en fugemasse har blitt påført. Fugemassen kan selv trenger å bli brukt igjen fra tid til annen for å gjenopprette den opprinnelige utseendet på fugemasse. Avhengig av hvor stort område du trenger å rengjøre - for eksempel en stor del av gulv - det kan være klokt å ansette profesjonelle renholdere, ifølge housecleaning-tips.com. Noen profesjonelle renholdere bruk damprenseprosess med høytrykksdamp. Denne prosessen ikke bare renser fugemasse ved å fjerne skitt, flekker og fett, men også fjerner mold og mugg og sanitizes hele området.

mindre områder

Mindre områder av flis, som bad eller benkeplater, er det enkelt nok til å håndtere på egen hånd. Baking soda kombinert med en liten mengde hvit eddik fungerer godt for rengjøring og lysere fugemasse. Skrubb fugemasse med denne blandingen ved hjelp av en liten børste for eksempel en gammel tannbørste og mål av skylling med varmt vann. Barberkrem fungerer også godt til å rense misfarget fugemasse, igjen ved å skrubbe med en liten børste. Påfør en pasta av natron og peroxide å gjenstridige flekker etter boblende reaksjon forårsaket ved å blande stoffene stopper. La blandingen på fuger i ca 10 minutter og skrubb med liten børste og skyll med varmt vann.

Tetting av Grout

Etter at mørtelen er fullstendig rengjort og helt tørt, bruke en fugemasse for å beskytte mot vann og skitt, ifølge housecleaning-tips.com. Påfør ett eller to strøk med en silikonbasert fugemasse sealer til tørr fugemasse. For store områder som gulv, bør du vurdere en all-over fliser og fugemasse sealer og fullender. Denne type sealer påføres hele gulvet og vil styrke og synliggjøre både fliser og fugemasse. The Mrs. Clean nettstedet foreslår å gjøre større prosjekter som gulv en to-dagers prosjekt, rengjøring på den første dagen og forsegling på den andre.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com