Hvordan lage Plaster Look Old & Antikk

June 26

Hvordan lage Plaster Look Old & Antikk


Du kan lage en gammeldags utseende ved hjelp av en maling teknikk som gjør gipsvegger ser forvitret og alderen. Belastende veggen og arbeider den med en kombinasjon av maling og vann er en enkel prosess. Det tar ikke noen spesielle ferdigheter, og du kan bruke hvilken som helst farge du ønsker å komplettere din innredning.

Bruksanvisning

1 Klargjør overflaten av veggene ved å lage hakk, spor og slitte overflater med en hammer, skrutrekker og sandpapir. Lett trykk bulker og merker i veggen med hammer og skrutrekker. Spre blemishes tilfeldig over på overflaten. Så lett sand grove lapper inn i veggen ved å kjøre et stykke sandpapir over overflaten i spredte, tilfeldige steder og i alle forskjellige retninger.

2 Fyll en bøtte med vann for å ha den klar med en frotté fille for maleriet prosessen. Arbeid i små seksjoner, påføre malingen på veggen med pensel. Deretter dyppe frotté fille i vannet bøtte, vri ut mesteparten av vannet og bruke fille for å raskt fjerne det meste av maling fra veggen. Dette bør forlate en lys hint av farge på veggen med mørkere nyanser av fargen i hakk, bulker og riper.

3 Gjenta prosessen i små seksjoner til du har dekket hele veggen for å fullføre prosjektet.

Hint

  • Hvis du ikke har en bestemt farge du vil bruke for å matche interiøret, bruke et medium tan farget maling for en nøytral tone som ser alderen.
  • Du kan bruke flat eller satin maling, avhengig av hvor mye av glansen du ønsker.
  • Ikke bruk høyglanset maling. Det er vanskelig å jobbe med og skaper streaking etter søknad.
  • Ikke overarbeid veggen under sørgeprosessen; la tilfeldige mellomrom på minst 8 til 12 inches mellom merkene.
  • Selv om denne prosessen er ikke vanskelig, det er tidkrevende. Sett av noen dager for å fullføre jobben.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com