Hva er optisk klar PVC Vinyl?

July 28

Hva er optisk klar PVC Vinyl?


Polyvinylklorid, bedre kjent som PVC, er en plast som brukes i mange av våre hverdagslige elementer som vannrør, vindusrammer, huset ytterkledning frakker og dusjforheng. Fleksibel, stive, farget eller klar, kan PVC finnes i mange former.

Kjennetegn på PVC

PVC besitter to svært ønskelige egenskaper. Både vann og flammesikre, det er et populært valg for produkter der sikkerhet og holdbarhet er en prioritet. Avhengig av hvordan den er produsert, kan PVC være stive eller fleksible, noe som gjør det ekstremt allsidig.

produksjon

Råvarene som brukes i PVC er salt og olje. Gjennom en kompleks prosess med elektrolyse og ekstrem varme, blir en plastharpiks. Additiver så kombinert med harpiksen for å fremstille det ønskede produkt. For eksempel er myknere tilsatt for å gi en fleksibel PVC, mens pigmenter vil tilføre farge.

Optisk Klar PVC

Når sikten er viktig for et produkt, er det best å bruke en klar PVC. For eksempel PVC-rør som bærer luft til fisk akvarium er klare. Hvis det var en tresko i røret, kan du finne det enkelt og løse problemet. Mange former for emballasjen er laget av klar PVC slik at forbrukeren kan se produktet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com