Hvordan installerer jeg CTM Tile?

June 3

Hvordan installerer jeg CTM Tile?


CTM har utstillingslokaler i hele Sør-Afrika, andre steder i Afrika og Australia. CTM selger en rekke fliser inkludert porselen og keramiske glaserte og uglaserte fliser på kjøkken og bad. Du kan installere CTM flis på samme måte som du installerer ethvert kjøkken eller bad flis, ved hjelp av et lim, flislegging verktøy og fugemasse.

Bruksanvisning

1 Mål veggen med målestokk. Lag horisontale og vertikale linjer ved overgangspunkter ved hjelp av blyant, og bemerker sentrum der de krysser. Bland akkurat nok lim i ca ti kvadratfot med fliser. Fortsett å blande limet etter behov.

2 Starter på midtlinjen på veggen, bruke tannsparkel til scoop lim og gre det i en oppadgående bevegelse over en liten del av veggen. Vri flisene nøye på veggen, samkjøre dem med de horisontale og vertikale linjer på veggen. Plasser avstandsstykker mellom flisene for å skape lik avstand ledd.

3 Gjør nødvendige kutt til dine fliser med en flis kutter. Trykk flisene med en gummihammer for å sikre dem på veggen når alle brikkene har blitt installert. La flisene satt fast, og deretter fjerne avstandsstykker. La flisene tørke helt i henhold til produsentens anvisninger.

4 Bruk en gumminal å spre fugemasse diagonalt over flisene. La fugemasse satt i omtrent syv minutter, og tørk deretter flisene med en fuktig klut. Vent 48 timer, og deretter forsegle fugemasse ved å bruke tetningsmiddel for å fugemasse linjene med en svamp tips.

Hint

  • Du kan plassere rader med fliser på gulvet i din valgte mønster, inkludert plast avstandsstykker, før du legger dem på veggen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com