Kan jeg Grow My Hibiscus Plant innendørs?

August 4

Hibiscus, også kjent som rose i Kina, er en tropisk plante med blanke blader og karakteristiske, levende fargede blomster som kan være rosa, rød, gul, oransje eller snødekte hvite. Hibiscus planter er godt egnet til livet som potteplanter. Selv om folk noen ganger flytte dem utenfor på uteplasser for sommermånedene, kan en hibiscus gjøre godt å leve innendørs året rundt. Ved å følge noen enkle retningslinjer, kan du være sikker på at din potte hibiscus anlegget vil trives innendørs, hvor det vil live opp alle interiør med sine lyse blomster.

plassering

Sørg for at din hibiscus vil blomstre og blomstre ved å plassere den i en solid gryte fylt med potting jord og la ballen på et sted som er moderat varme, uten trekk, og utsatt for flere timer med direkte sollys daglig. Et vindu sete i et vindu som vender mot sør eller vest er et godt valg. Gi supplerende lys om vinteren med lysrør plassert så nær anlegget som mulig.

Vanning og gjødsling

Hvis du vil duplisere effekten av varme tropiske regnskyll, bruke lunkent vann, spesielt om vinteren. For å hindre rot råtne, la jorden tørke ut mellom hver vanning. Hvis overflødig vann forblir i planter for mer enn en halv time, er du over-vanning. Oppmuntre blomstring ved å mate din hibiscus med en vannløselig gjødsel som er lav i fosfor, for eksempel en 20-5-20 NPK formulering. Under plantens vekst periode - normalt mars til oktober - du kan gjødsle hver gang du vann; en gang i blant, bruker bare vanlig vann for å motvirke salt buildup i potten. For å unngå å skade røttene, aldri gjødsle en hibiscus som kan ha tørket ut på grunn av under-vanning; først sette potten i en bøtte med vann ca 2 inches dypt i en halv time, deretter returnere potten til planter. Hvis jord føles fuktig, kan du deretter vann og gjødsle.

skadedyr

Selv om noen gule blader er normale på en hibiscus, kan mange gule blader være et tegn på edderkopp midd Infestation. Undersøke anlegget, spesielt undersiden av bladene, for tegn på noen små, røde svarte edderkopper eller pistrete utseende duk. Eliminer edderkopp midd ved sprengning anlegget ukentlig med kraftige spray av lunkent vann. Hvis problemet vedvarer, spray anlegget med en løsning av giftfri insekt såpe laget ved å blande 2 ts. av Castilla såpe per gallon av lunkent vann. Bladlus - små, dråpeformede insekter - kan også infisere din hibiscus. Som edderkopp midd, kan de kontrolleres med kraftig sprøyting og en mild insekt såpe.

Tips og forsiktighetsregler

Slå aldri en hibiscus som er i knopp; Dette kan føre til at knoppene til å falle av. Hvis en hibiscus i knopp må være slått på for å balansere ut vekst, svirrer det sakte, gjør en kvart omdreining med få dagers mellomrom. Sjekk hibiscus hver vår for å se om det er behov for re-potting, og sjekk røtter for å se at de er hvite til tan i farge, fast og fleksibel. Skjær bort noen mørk brun, svart eller moste-følelsen røtter. Også se etter tegn på at jorda kan ha komprimert i potten; Hvis dette er tilfelle, gjenkoppen ved å bruke grovere pottejord. Å etablere et godt formet anlegg og fremme blomstring, beskjære hibiscus i høst. Fjern svak vekst eller sidelengs voksende grener, og kuttet ned grener, noe som gjør kutt rett over knopper hvis mulig.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com