Rustikk Hickory Kitchen Ideas

August 12

Rustikk Hickory Kitchen Ideas


Hickory skiller seg ut som en av de mest holdbare skogen for kabinett og møbler. Dens karakteristiske korn, mineral striper og knuter gjør det til et populært valg for en landlig kjøkken. Sammenkobling hickory med elegante stein benkeplater skaper et moderne utseende. Enten du ønsker å opprette et nytt utseende i en hickory kjøkken, renovere plassen din, eller opprette en rustikk kjøkken etter et nytt hjem, utforske rustikk hickory kjøkken ideer kan hjelpe deg å bringe sammen det utseendet du ønsker.

Rustikk Hickory Kjøkken Skap

Rustikk maskinvare - som porselen knotter eller smijern eller kobber håndtak - går bra med hickory skap. Dark-farget maskinvare som smijern skaper en tiltalende kontrast med bleket eller naturlig hickory ferdig. Kobber eller messing hardware gir varme til middels til mørk hickory. For en oppdatert rustikk kjøkken, matt finish knotter og håndtak blande et moderne utseende med rustikke Knotty hickory. Hickory kjøkkenskap kommer i mange nyanser fra bleket, lys, naturlige, varme brune og mørke ferdig.

Rustikk Hickory Kitchen Funksjoner

Matching et kjøkken øy eller rulle handlevogn å hickory skap øker arbeidsplass på kjøkkenet. En hickory-toppet øya tilbyr en slitesterk arbeidsflate for matlaging. For et lite kjøkken, installere en øy med pub-høyde avføring for servering skaper muligheter for en spiser i kjøkken og sosialt samvær under måltid forberedelse. Pub avføring i rotting kommer i mange utførelser, noe som gjør det lett å matche dine hickory skap med sitteplasser som er lettere i vekt og generelt billigere enn solid hickory. For et kjøkken med plass til et bord, en hickory stykke, for eksempel en farm-stil bord med brede planker og vanlig eller slått ben, fortsetter rustikk tema.

rustikk Tilbehør

En rustikk kjøkken vanligvis spiller opp en gammeldags land eller hytte følelse, med håndlaget tilbehør med naturlige materialer. Smijern, kobber, keramikk, kurver og hånd-skåret tilbehør gå med dette temaet. Velge tilbehør til den rustikke hickory kjøkken innebærer å legge funksjonelle elementer som utfyller hickory finish. For en lett hickory kjøkken med en gammeldags rustikk stil, jernverk innredning som en Kinne, crocks, boller og fat som vises i en hickory hjørneskap eller bur fungerer bra. Denne strategien kan også lyse opp en mørk hickory kjøkken - eller legge til dekorative elementer i fargerike servise å skape en dynamisk effekt og motvirke treets dominans.

Fargevalg for Rustic Hickory

Rustikk kjøkken bruker vanligvis solide farger eller subtile utskrifter og inkluderer fargene som finnes i naturen. Se etter nøytrale og jordfarger for å utfylle hickory dynamiske tre korn og knop. Forest green, medium til mørk rød, skifer blå, brun, krem, hvit, svart, rust, brent oransje og mørk blå dress denne stilen. Tekstiler med naturlige fargestoffer og hånd veving - som flettet tepper, Navajo tepper og saddle tepper - tilby et alternativ for å legge passende farger og mønstre til hickory kjøkken. Den rustikke utseende understreker naturlige materialer som bomull og lin for vindu behandlinger.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com