Ting som dreper Duckweed i Dammer

May 22

Ting som dreper Duckweed i Dammer


Lær de sikreste metoder for fjerning av duckweed fra ornamental fiskedam. Ting som dreper duckweed i dammer inkluderer en rekke miljøvennlige, herbicide og mekaniske løsninger. Den vanlige duckweed (andemat L.), som finnes i nordamerikanske dammer, er en stor nyhet i det vitenskapelige miljøet; luke bruk som bio-drivstoff og dyrefôr blir analysert, sammen med dens potensial til konsum og medisinsk bruk.

naturlige metoder

Duckweed er en naturlig del av enhver dam livssyklus. Det vises i den varme sent sommermånedene når nedbøren er snaut og bekker som fôr dammer midlertidig tørke opp. Fiskearter som bruker duckweed redusere bestander i dammer med en moderat invasjon. Prøv fisk som triploid gress og koi karpe for større dammer og gullfisk for små. Vann fugler også spise planter. Bruk fontener og pumper for å oxygenize vannet og naturlig redusere bestanden av duckweed, samt nytte fiskebestander. Overflødig vann tilsatt fra fontener stikker av, og skaper en liten mengde av bevegelse, spesielt verdifull i still dammer, som er mer utsatt til over veksten av duckweed.

kjemiske metoder

Takle en stor overvekst av duckweed med kjemikalier som dreper plantene. Dam fargestoff, enzymer for å redusere mengden av næringsstoffer som er tilgjengelige for andemat og herbicider alt å gjøre jobben. En rekke kjente merkenavn herbicider er tilgjengelig hos din lokale kilde til dammen forsyninger. Vær forsiktig når du søker disse rettsmidler; spør din lokale dammen butikken om hva som best passer din situasjon, siden sensitive fiskebestander lider av for mye ugressmiddel eller deres rester, og programmer krever fagkunnskap. Løsninger med ugressmidler er ofte gjenstand for restriksjoner i områder der avrenningen senere ender opp i byens vannsystemer; for mer informasjon, sjekk med din lokale myndighet landbruksavdeling.

manuelle metoder

Manuelle metoder som dreper duckweed inkluderer hyppig feiing med et verktøy som et fiskegarn. Automatiske dam skimmere er dyrere, men spare tid og hardt arbeid på større dammer. Disse metodene passer inneholdt duckweed invasjoner, dammer med sårbare (eller fast) fiskebestander og gartnere med en preferanse for "grønne" ugrasbekjempelse teknikker. For ytterligere å redusere duckweed bestander og hindre fremtidige gjengroing, holde dammen ren, mudring før re-strømpe, eller minst en gang i året. Undersøke området rundt en dam ofte avslører kilder til prime duckweed mat (f.eks blader, gjødsel og jord) som ender opp i dammen. Redusere denne matforsyning ved hyppig raking og feiing.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com