Hvordan kjøpe seng slats

September 26

Seng lamellene er ett av de elementene som synes å forsvinne hver gang du flytter. Sengen vil ikke være så komfortabel med manglende slats; det vil mest sannsynlig ha myke flekker i disse områdene. En boks våren kan også bli skadet hvis det brukes uten alle lamellene under for støtte. Heldigvis finnes det noen forskjellige måter å kjøpe nye lameller.

Bruksanvisning

1 Mål størrelsen på lamellene som du trenger. Hvis du har en av de opprinnelige lamellene venstre, måle slat i alle tre dimensjoner. Hvis ikke, måle den innvendige avstanden mellom sengerammen fra den ene siden til den andre. Også måle dybden av lamellen bør kjøpe, slik at den passer i flukt med toppen av sengerammen. I nesten alle tilfeller, hva som er kjent som en "en-av" stykke trelast er det som lamellene er laget av. Dette er en henvisning til trelast som er en tomme i dybden, men i praksis er det nærmere 3/4 tomme.

2 Call lokale møbel eller madrass butikker og spør om de selger seng slats. I så fall kan du ha lamellene i hånd med bare en rask tur ned for å plukke dem opp.

3 Handle på nettet for seng slats. De er tilgjengelige i mange forskjellige tresorter, med klut stropper som vil holde dem fra å skli rundt, og i forskjellige størrelser. Husk at disse er som regel dyrere enn enkle lamellene finnes lokalt, og du blir nødt til å betale fraktkostnader.

4 Ta målinger for lamellene og gå til en Lowe er, Home Depot, eller annen butikk som selger trelast. Billig "1-by" trelast er tilgjengelig i mange forskjellige lengder og bredder på disse stedene. Du kan spare penger på denne måten, og få lameller i hånden raskt.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com