Hvordan koble opp en 200 Amp service Meter

December 15De 200 amp elektrisk teller poster hvor mye strøm du bruker. Den kobles direkte til de innkommende verktøyet linjer som kommer inn i tjeneste hodet. Et annet sett med linjer reiser fra måleren til hjemmet viktigste tjenesten panel eller sikringsskapet. Den hus er ansvarlig for installasjon og kabling av tjenesten hodet, meter boksen og viktigste tjenesten panel. Den elektriske verktøyet installerer vanligvis måleren etter tjeneste hodet, meter boks og viktigste tjenesten panel installasjoner passere inspeksjon, og så koble tjenesten hodet til nytte selskapsgrensene.

Bruksanvisning

1 Skjær ca 10 inches av plast kabel skjede bort fra enden av inntakskabelen, med verktøyet kniv. Vær forsiktig så du ikke skader nøytrale ledninger viklet rundt de to isolerte ledninger.

2 Pakk den nakne nøytrale ledningen fra rundt de to isolerte ledere. Tvinn de nakne nøytrale ledninger inn i en enkelt ledning, og mate nøytral og to isolerte ledninger inn i toppen av meter boksen gjennom vanntett foring. Kabelen vindsperre må skrive inn i boksen gjennom foringen.

3 Skjær nøytrale ledningen med kabelkutteren, så det kommer gjennom høyt midt terminalen i meter boksen. Dekk den siste tomme av nakne nøytrale ledningen med deoxidation lim, og sett den nøytrale ledningen inn i terminalen. Stram lug svært tett med en umbrakonøkkel.

4 Trim de to isolerte ledninger, så de når de to øverste terminalene på hver side av sekstenmeteren. Trim isolasjonen tilbake ca 3/4 tomme.

5 Cover ledningen ender med deoxidation lim og sette ledningene inn i terminalene. Stram til klemmeørene svært tett med en umbrakonøkkel.

6 Gjenta denne prosedyren med en annen lengde på inntakskabel - taste meter boksen fra bunnen. Denne kabelen går til tjenesten panelet inne i huset. Gjør de samme tilkoblingene inne meter boksen på den nedre halvdelen av måleren. Nøytral til sentrumet terminal, og de to varme ledninger til sideterminalene.

7 Skjær et stykke 4-gauge å binde boksen til nøytral. Sett kabelen inn i bonding terminalen ved siden av de to nøytrale terminaler og stramme skruen med en skrutrekker. Sett den andre enden inn i bonding terminalen på bonding foring installert på bunnen, innsiden av boksen og stramme skruen.

Hint

  • Sørg for å snakke med kraftselskap og lokale kode myndigheter før arbeidet eller kjøpe materialer. Byggeforskrifter variere fra region og samfunn, og forskjellige verktøy har spesifikke krav.
  • Ikke forsøk å opprette forbindelsen til de elektriske verktøyet linjer selv. Ledningene skal leve og håndtere dem på feil måte kan være dødelig.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com