Hvordan bli kvitt en fresende kakerlakk

December 23

Hvordan bli kvitt en fresende kakerlakk


Fresende kakerlakker lage en hvesende lyd via luftkanalene det puster gjennom såkalte spiracles. Det er noen ganger kalt Madagaskar hvesende kakerlakk. Det er noen ganger betraktet som en ønskelig kjæledyr og ikke har vinger som andre arter av kakerlakk, men det er en stor kakerlakk arter og er noen ganger urovekkende. Selv om det er ansett som gunstig fordi det bryter ned grønnsaker, i stedet for sukker som andre kakerlakk arter, kanskje du ikke ønsker det å invadere ditt hjem.

Bruksanvisning

1 trinn på kakerlakk. Mens de får så stor som tre inches lang, hvesende kakerlakker er likevel liten nok til å knuse under en fot. Bruk et par tunge støvler eller store sko som dekker foten helt.

2 Spray noen hvesende kakerlakker du ser med en kjemisk kakerlakk spray. Hvis fresende kakerlakker invaderer hjemmet ditt - er det mulig å drepe dem som enhver annen kakerlakk - spray det med gift. Ved sprøyting, ta vare å unngå områder hvor du gjør mat som tellere og spray feilene når de er på gulvet.

3 Dryss en grønnsak med borsyre og legg den på et mørkt sted. I motsetning til andre arter av kakerlakk, foretrekker hvesende kakerlakk å spise grønnsaker i stedet for sukker. For å gjøre en felle for hvesende kakerlakk, å sette borsyre på et vegetabilsk vil trekke kakerlakk til den vegetabilske og syren vil sakte spise bort innsiden av insekt, til slutt resulterer i døden.

4 Seal opp eventuelle sprekker, sprekker og potensielle oppføringer til huset med caulk. Den beste måten å bli kvitt kakerlakk er å hindre den fra å komme inn i huset i første omgang. Mens en hvesende kakerlakk ikke har vinger som andre arter, kan det klatre enda glatt underlag. Ta deg tid til å tette eventuelle oppføringer vil hindre kakerlakker inn i ditt hjem i første omgang.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com