Den beste måten å drepe kakerlakker Uten en Exterminator

November 19

Den beste måten å drepe kakerlakker Uten en Exterminator


Oppdage du har en kakerlakk infestation er en stress-induserende situasjon. Disse insektene invadere ditt hjem på jakt etter mat og vann, eventuelt etablere et hjem mens raskt multiplisere. Mange mennesker slå til profesjonelle exterminators å hjelpe dem med å fjerne smitten. Selv om dette er effektive kjemikalier som brukes i insektmidler er giftige og kan utgjøre en fare for barn og kjæledyr. Den beste måten å drepe kakerlakker uten en Exterminator er å bruke naturlig hjemme rettsmidler som hjelper deg bli kvitt hele mort koloni uten bruk av kjemiske produkter.

Bruksanvisning

1 Vacuum ditt hjem for å plukke opp skitt, smuler og annet rusk. Holde hjemmet rent er en av de viktigste tingene du kan gjøre for å forebygge og bli kvitt kakerlakker. Støvsuging vil bidra til å fjerne egg samt mort matkilder.

2 Pakk maskeringstape rundt utsiden av noen glasskrukker. Dette gir Kakerlakker trekkraft som de klatre opp sidene av glassene. Drop et par stykker av bananskall i bunnen av glassene og plassere dem i områder der Kakerlakker har blitt sett. Kakerlakker vil klatre i glassene for å mate på bananskall, men kan ikke klatre ut; forsegle lokket på glasset og kast.

3. Rør sammen matfettet, sukker, mel og boraks pulver i en bolle for å lage et deiglignende mort agn. Tilsett noen dråper vann hvis blandingen er tørr.

4 Spoon hjemmelaget mort agn til tomme, rene yoghurt beholdere. Sett beholderne på toppen av skap, bak kjøkkenapparater, under vasken og i spiskammeret sikrer du velge steder som er utilgjengelig for kjæledyr og barn. La agn containere i stedet for seks uker, påfyll av agn hver dagene.

5 Dryss kiselgur langs gulvlister, inne skap og andre områder hvor du har sett kakerlakker kravlet rundt. Den fine, naturlige pulver dreper kakerlakker ved å kutte sine exoskeletons og fikk dem til å tørke, men er trygt å bruke rundt mennesker og dyr.

Hint

  • Bland 1 ss. oppvaskmiddel og vann i en sprayflaske. Spray løsningen på kakerlakker å drepe dem. Vask gulv og andre overflater med hvit eddik for å frastøte kakerlakker og andre insekter med lukten. Bruk mort-drapet teknikker i minst seks uker for å gi dem tid til å spise agnet, dele den med de andre koloni medlemmer og sakte dø av.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com